Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Α Bola»: «Η Σπόρτινγκ ετοιμάζει νέα πρόταση για τον Ιωαννίδη παρά την αδιαλλαξία του Παναθηναϊκού»

«Α Bola»: «Η Σπόρτινγκ ετοιμάζει νέα πρόταση για τον Ιωαννίδη παρά την αδιαλλαξία του Παναθηναϊκού»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
16/7/2024 15:43
Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έκανε σαφές σε όλους τους τόνους πως ο Φώτης Ιωαννίδης δεν πωλείται, ωστόσο η Σπόρτινγκ δεν φαίνεται διατεθειμένη να εγκαταλείψει την προσπάθεια απόκτησης του διεθνούς Έλληνας επιθετικού των «πράσινων».

Αποφασισμένα να δώσουν συνέχεια στο... σίριαλ με τον Φώτη Ιωαννίδη μοιάζουν τα «λιοντάρια», τη στιγμή που και η Μπολόνια συνεχίζει αν ενδιαφέρεται για τον Έλληνα στράικερ, ωστόσο σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Μάρκο Κοντέριο, η οικονομική διαφορά ανάμεσα σε αυτά που προσφέρουν οι «ροσομπλού» και σε αυτά που ζητά το «τριφύλλι» είναι πολύ μεγάλη.

Όσον αφορά τώρα τη Σπόρτινγκ ετοιμάζει νέα πρόταση, που δεν θα είναι στα λεφτά που ζητάει ο Παναθηναϊκό αλλά θα είναι βελτιωμένη σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Α Bola».

«Παρά την αδιαλλαξία του Παναθηναϊκού, τα λιοντάρια δεν εγκαταλείπουν την υπόθεση του Έλληνα επιθετικού. Η Σπόρτινγκ ετοιμάζεται να ανεβάσει την προσφορά της πάνω από τα 18 εκατ. ευρώ που είχαν ήδη δώσει. Όχι όμως πάνω από τα 25 εκατ. ευρώ που η ελληνική ομάδα επιμένει να ζητά. Τα 25 εκατ. ευρώ κρίνονται υπερβολικές απαιτήσεις, πολύ πάνω από τα 20 εκατ. ευρώ που ήταν το ταβάνι που είχε βάλει η Σπόρτινγκ για την αγορά του επιθετικού που είναι η πρώτη επιλογή του Ρούμπεν Αμορίμ. Η Σπόρτινγκ είχε δώσει 20 εκατ. ευρώ για τον Γκιόκερες από την Κόβεντρι, που ήταν και η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου. Τα λιοντάρια θεωρούν πως αξίζει μια τέτοια επένδυση για τον Ιωαννίδη, γι’ αυτό και είναι έτοιμοι να δώσουν αυτό το ποσό, αλλά όχι και να ανέβουν στα επίπεδα των απαιτήσεων του Παναθηναϊκού. Η ελληνική ομάδα έκανε σαφές την Κυριακή πως ο Ιωαννίδης δεν πωλείται, αλλά στη Σπόρτινγκ πιστεύουν πως μπορεί να επιτευχθεί μια συμφωνία» αναφέρει το πορτογαλικό δημοσίευμα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.