Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εμπαπέ: «Από παιδί είχα όνειρο να παίξω για τη Ρεάλ, θα δώσω και τη ζωή μου για το σήμα και την ιστορία της» (video)

Εμπαπέ: «Από παιδί είχα όνειρο να παίξω για τη Ρεάλ, θα δώσω και τη ζωή μου για το σήμα και την ιστορία της» (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
16/7/2024 15:07
Πανευτυχής και ενθουσιασμένος εμφανίστηκε ο Κιλιάν Εμπαπέ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 26χρονος Γάλλος σταρ παρουσιάστηκε επίσημα μπροστά σε 80.000 φιλάθλους στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» όπου εμφανώς χαρούμενος και συγκινημένος, φίλησε το σήμα της «βασίλισσας» στη φανέλα του και δήλωσε πως έγινε πραγματικότητα ένα όνειρο που είχε από παιδί, δίνοντας και το σύνθημα για να ακουστεί η περίφημη ιαχή «Hala Madrid».

«Είναι μια φανταστική μέρα. Από παιδί είχα ένα όνειρο και σημαίνει πολλά για μένα να είμαι εδώ. Ευχαριστώ τους φίλους της Ρεάλ, γιατί εδώ και πολλά χρόνια μού δείχνουν την αγάπη τους. Ευχαριστώ και τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη. Τώρα έχω ένα νέο όνειρο, να φανώ αντάξιος της ιστορίας της Ρεάλ. Θα δώσω και τη ζωή μου για τη Ρεάλ και το σήμα της», ανέφερε αρχικά ο Εμπαπέ και συνέχισε καταλήγοντας:

«Έχω ένα μήνυμα προς τα παιδιά. Ήμουν κι εγώ κάποτε παιδί, με πάθος και όνειρα. Μπορείτε κι εσείς να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Είμαι περήφανος που έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα και είμαι πλέον παίκτης της καλύτερης ομάδας στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Δεν θέλω να συνεχίσω, γιατί θα με πάρουν τα δάκρυα. Και τώρα όλοι μαζί, 1, 2, 3, Hala Madrid».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.