Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ψάχνει το «μπαμ» με Νίκο Γουίλιαμς η Μπαρτσελόνα!

Ψάχνει το «μπαμ» με Νίκο Γουίλιαμς η Μπαρτσελόνα!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
15/7/2024 20:09
Κάτι παραπάνω από περιζήτητος είναι ο Νίκο Γουίλιαμς στο μεταγραφικό «παζάρι» ύστερα από τις εκπληκτικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε στο Euro της Γερμανίας, συμβάλλοντας τα μέγιστα ώστε η Ισπανία να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης μετά από 12 χρόνια.

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ του τελικού κόντρα στην Αγγλία υπέγραψε πριν από μερικούς μήνες νέο συμβόλαιο με την Αθλέτικ Μπιλμπάο έως το 2027, παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν ομάδες που προτίθενται να κάνουν την υπέρβαση για να τον αποκτήσουν, με πρώτη και καλύτερη φυσικά τη Μπαρτσελόνα, ενώ στο «κόλπο» έχουν μπει και σύλλογοι της Πρέμιερ Λιγκ.

Ισπανικά δημοσιεύματα, όπως η «Relevo» και η «Sport», έχουν αναφέρει μάλιστα στα ρεπορτάζ τους ότι οι Καταλανοί έχουν φτάσει σε προφορική συμφωνία με τον 22χρονο εξτρέμ, ο οποίος εμφανίζεται να επιθυμεί διακαώς τη μεταγραφή του στους «Μπλαουγκράνα», αν και οι ίδιοι μαστίζονται τα τελευταία χρόνια από πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Δεν πρόκειται πάντως για μια απλή υπόθεση και θα φανεί στο προσεχές διάστημα αν μπορεί να προχωρήσει, ωστόσο αν η Μπαρτσελόνα καταφέρει να κάνει το «μπαμ», αντιλαμβάνεται κανείς ότι τα άκρα της με Γιαμάλ και Γουίλιαμς θα πετάνε «φωτιές».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.