Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Μέσι έγινε ο παίκτης με τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

Ο Μέσι έγινε ο παίκτης με τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
15/7/2024 10:47
Ο Λιονέλ Μέσι έραψε ακόμα μία «χρυσή» σελίδα στη δύση της τεράστιας και μυθικής ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Έχοντας κατακτήσει τα πάντα σε συλλογικό επίπεδο, ο Λίο είναι λες και άφησε για το φινάλε όσα του έλειπαν με την Εθνική Αργεντινής, αφού τα τελευταία τρία χρόνια έχει κατακτήσει δύο Κόπα Αμέρικα, το Μουντιάλ του 2022 και το Finalissima όπου ως πρωταθλήτρια Νοτίου Αμερικής το 2021, η «αλμπισελέστε» είχε αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Ευρώπης, Ιταλία.

Συνεπώς ο σταρ της Ίντερ Μαϊάμι πλέον, μετά την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα κόντρα στην Κολομβία, έφτασε τους 45 τίτλους στην καριέρα του και ξεπέρασε τον Ντάνι Άλβες που μετρά 44. Έγινε έτσι ο παίκτης με τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

Συγκεκριμένα 37χρονος άσος έχει κατακτήσει πλέον δύο φορές το Κόπα Αμέρικα, μία φορά το Μουντιάλ, μία φορά το Finalissima, ένα χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες και το Παγκόσμιο U20 με την εθνική Αργεντινής. Σε συλλογικό επίπεδο έχει κατακτήσει τέσσερις φορές το Τσάμπιονς Λιγκ, άλλες δέκα το πρωτάθλημα, επτά το Κύπελλο και οκτώ το Σούπερ Καπ Ισπανίας, δύο πρωταθλήματα και ένα Λιγκ Καπ Γαλλίας, το Λιγκ Καπ στο MLS, ενώ έχει πάρει από τρεις φορές το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και το Σούπερ Καπ Ευρώπης.

Αυτά με τις ατομικές του επιδόσεις να συνοψίζονται σε 1.069 επίσημα παιχνίδια με 838 γκολ και 374 ασίστ έχοντας κατακτήσει μάλιστα και οκτώ φορές την Χρυσή Μπάλα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.