Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro: Κορυφαίος παίκτης του τουρνουά ο Ρόδρι, καλύτερος ανερχόμενος αστέρας ο Γιαμάλ (video)

Euro: Κορυφαίος παίκτης του τουρνουά ο Ρόδρι, καλύτερος ανερχόμενος αστέρας ο Γιαμάλ (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
15/7/2024 00:14
Η Ισπανία μετά την κατάκτηση του Euro και τη νίκη με 2-1 επί της Αγγλίας στον τελικό του Βερολίνου, όπως αναμενόταν σάρωσε και τα ατομικά βραβεία.

Η «φούρια ρόχα» αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κι αποτέλεσε δίχως αμφιβολία την καλύτερη ομάδα του τουρνουά της Γερμανίας.

Έτσι λοιπόν το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της διοργάνωσης πήγε δικαίως στον Ρόδρι της Μάντσεστερ Σίτι ο οποίος ήταν ο άνθρωπος «κλειδί» που οργάνωνε τα πάντα στο παιχνίδι του συγκροτήματος του Λουίς Ντε Λα Φουέντε.

Μάλιστα στάθηκε άτυχος, καθώς λόγω τραυματισμού αποχώρησε στο ημίχρονο του τελικού, με τον Θουμπιθμέντι να τον αντικαθιστά.

Όσο για το βραβείο του ανερχόμενου αστεριού, αυτό πήγε δικαιότατα στον Λαμίν Γιαμάλ, με τον 17χρονο εξτρέμ της Μπαρτσελόνα να πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις.

Μάλιστα αναδείχθηκε και πρώτος στις ασίστ, μοιράζοντας τέσσερα γκολ στους συμπαίκτες του, ένα εκ των οποίων στον Γουίλιαμς, με το οποίο ο τελευταίος άνοιξε το σκορ στον τελικό.

Σχετικά με τον πρώτο σκόρερ του Euro, αυτό το βραβείο μοιράστηκε σε έξι ποδοσφαιριστές οι οποίοι πέτυχαν από έξι γκολ.

Πρόκειται για τους Ντάνι Όλμο (Ισπανία), Χάρι Κέιν (Αγγλία), Κόντι Χάκπο (Ολλανδία), Τζαμάλ Μουσιάλα (Γερμανία), Ιβάν Σρανζ (Σλοβακία) και Ζορζ Μικαουτάτζε (Γεωργία).




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.