Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: Σε ρυθμούς… Λαμέλα κινούνται οι «κιτρινόμαυροι»

ΑΕΚ: Σε ρυθμούς… Λαμέλα κινούνται οι «κιτρινόμαυροι»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
14/7/2024 11:15
Εν αναμονή της άφιξης του Έρικ Λαμέλα βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο οργανισμός ΑΕΚ, με τους «κιτρινόμαυρους» να είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν μια πολύ σημαντική μεταγραφή.

Τη μετακίνηση του 32χρονου εξτρέμ στην Ελλάδα επιβεβαίωσαν χθες (13/7) τόσο ο εκπρόσωπος του Αργεντινού άσου, όσο και η πολύ γνωστή εφημερίδα «Olé» που έχει έδρα το Μπουένος Άιρες και η οποία σημείωσε μεταξύ άλλων ότι η μεταγραφή του Λαμέλα στην Ένωση είναι απλά θέμα ημερών.

Μάλιστα, την απόκτηση του Mr. Rabona από τον «Δικεφάλο» προανήγγειλε και ο ξάδερφος του νέου ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, Μάριου Ηλιόπουλου, Αντώνης, ο οποίος ανήρτησε σήμερα (14/7) μια φωτογραφία του Λαμέλα με τον Μέσι.

Όσον αφορά το deal των «κιτρινόμαυρων» με τον Αργεντινό διεθνή, ο ίδιος θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, ενώ οι απολαβές του αναμένεται να φτάσουν τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, με την Ένωση ταυτόχρονα να συνεχίζει την ενίσχυση θέλοντας να «οχυρώσει» καλύτερα και άλλες θέσεις του γηπέδου, μιας και στην παρούσα φάση έχει ρίξει το βάρος κυρίως στη γραμμή κρούσης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.