Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Άρης εξετάζει την περίπτωση του Αραούχο!

Ο Άρης εξετάζει την περίπτωση του Αραούχο!

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
13/7/2024 17:46
Ο Σέρχιο Αραούχο δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ όπως έγινε γνωστό οριστικά σήμερα (13/7) και στον Άρη εξετάζουν «ζεστά» την περίπτωσή του.

Ο 32χρονος Αργεντινός -πρώην αρχηγός της ΑΕΚ- είναι ελεύθερος και λίγες ημέρες, ενώ σήμερα οριστικοποιήθηκε η αποχώρησή του από την Ένωση και παράλληλα η επιστροφή του στη Λας Πάλμας μοιάζει απίθανη.

Ο Άρης φέρεται να σκέφτεται σοβαρά την περίπτωση του Αραούχο, ο οποίος έχει αγωνιστεί αθροιστικά πέντε χρόνια σε τρεις διαφορετικές χρονικές περιόδους με τη φανέλα της ΑΕΚ, πραγματοποιώντας 170 συμμετοχές τις οποίες συνδύασε με 48 γκολ και 25 ασίστ ενώ παράλληλα κατέκτησε δύο πρωταθλήματα κι ένα Κύπελλο.

Η ποιότητα του Αργεντινού -παρά τα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπωρούν- είναι αδιαμφισβήτητη, ενώ φυσικά γνωρίζει πολύ καλά πλέον το ελληνικό ποδόσφαιρο και μεγάλο συν αποτελεί και η προσωπικότητά του, αφού είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους οπαδούς του Άρη λόγω του πανηγυρισμού του για τον δολοφονημένο φίλο των «κίτρινων», Άλκη Καμπανό και των γενικότερων ενεργειών που έχει κάνει τιμώντας τη μνήμη του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.