Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νότιγχαμ Φόρεστ: Τέλος ο Δουρέκας, πιθανή η επιστροφή του στον Ολυμπιακό

Νότιγχαμ Φόρεστ: Τέλος ο Δουρέκας, πιθανή η επιστροφή του στον Ολυμπιακό

Συντάκτης: Agones team
Agones team
13/7/2024 17:17
Παρελθόν για τη Νότιγχαμ έπειτα από πέντε χρόνια αποτελεί ο Κούλης Δουρέκας ο οποίος δεν είναι απίθανο να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Φόρεστ υπηρέτησε το κλαμπ από πολλά και διαφορετικά πόστα και αποχαιρέτησε την ιστορική ομάδα.

Μάλιστα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τόσο τον Βαγγέλη όσο και τον Μιλτιάδη Μαρινάκη.

Αναλυτικά η δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Νότιγχαμ:

Έχω περάσει 5 ξεχωριστά χρόνια με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και είμαι απίστευτα ευγνώμων στον κύριο Ευάγγελο Μαρινάκη και τον κύριο Μιλτιάδη Μαρινάκη για την πίστη τους σε μένα και την υποστήριξη που μου παρείχαν κατά τη διάρκεια της θητείας μου τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στη Νότιγχαμ.

Ονειρευόμασταν να επιστρέψουμε στην Πρέμιερ Λιγκ και πετύχαμε αυτό το όνειρο μετά από 23 δύσκολα χρόνια. Οι αφοσιωμένοι παίκτες μας, οι προπονητές, το τεχνικό επιτελείο και το διοικητικό επιτελείο που ήταν μαζί μας όλα αυτά τα χρόνια έκαναν δυνατό αυτό το επίτευγμα.

Το πιο σημαντικό, οφείλουμε αυτή την επιτυχία στους εξαιρετικούς οπαδούς μας, που καλωσόρισαν την οικογένειά μου και εμένα στο Νότιγχαμ. Είμαι βαθιά ευγνώμων για την αμέριστη υποστήριξή τους.

Καθώς προχωράω σε νέες προκλήσεις, θα αγαπώ πάντα τη Νότιγχαμ Φόρεστ και θα έχω για πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου για τον Ολυμπιακό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.