Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζητά υποβιβασμό Πλατανιά και Πανιωνίου ο Άρης!

Ζητά υποβιβασμό Πλατανιά και Πανιωνίου ο Άρης!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/3/2014 17:42
Παρέμβαση στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έκανε ο Άρης ζητώντας τον υποβιβασμό του Πλατανιά και του Πανιωνίου επειδή φέρονται να μην έχουν δημοσιεύσει ισολογισμούς.

Μια μέρα μετά τον μαθηματικό υποβιβασμό του Άρη στη Football League, η ΠΑΕ προσπαθώντας να εξαντλήσει τις πιθανότητες της για να παραμείνει η ομάδα στην πρώτη κατηγορία, έκανε παρέμβαση στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ζητώντας τον υποβιβασμό του Πλατανιά και του Πανιωνίου επειδή φέρονται να μην έχουν δημοσιεύσει ισολογισμούς.

Την είδηση πως οι δύο ομάδες δεν έχουν δημοσιεύσει ισολογισμούς, αποκάλυψε η εκπομπή «Δίκη» του ΣΚΑΪ και κατόπιν εισήγησης δύο μελών της, η Επιτροπή θα συνεδριάσει προκειμένου να ασχοληθεί με τις συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Στην περίπτωση που αποδειχθεί ότι οι δύο ΠΑΕ δεν τήρησαν τις προβλεπόμενες διαδικασίες, τα μέλη της Επιτροπής καλούνται να αποφασίσουν εάν τίθεται θέμα υποβιβασμού τους ή όχι και θα μεταφέρουνε την εισήγησή τους στα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ.

Να σημειωθεί πως η ομάδα του Πλατανιά αντέδρασε άμεσα και διέψευσε την είδηση, με τον νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ να κάνει παρέμβαση στην εκπομπή και να λέει ότι τίποτα από αυτά δεν ισχύει.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.