Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φίγκο: «Πρέπει να είναι ηλίθιος κάποιος για να πιστεύει πως δεν θα χαιρετούσα τον Ζαγοράκη»

Φίγκο: «Πρέπει να είναι ηλίθιος κάποιος για να πιστεύει πως δεν θα χαιρετούσα τον Ζαγοράκη»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
12/7/2024 23:39
Θέμα από το... πουθενά με τον Λουίς Φίγκο πήγε να δημιουργηθεί μετά τη φιλική αναμέτρηση των Ελλήνων Legends 2004 με τους αντίστοιχους της UEFA με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών από την κατάκτηση του Euro από την Εθνική Ελλάδας.

Συγκεκριμένα επειδή η κάμερα δεν το έδειξε αμέσως, δημιουργήθηκε η εντύπωση πως ο τότε αρχηγός της φιναλίστ και ηττημένης οικοδέσποινας στον τελικό Πορτογαλίας, Λουίς Φίγκο, δεν έδωσε το χέρι του στον Θοδωρή Ζαγοράκη πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης, ενώ το γεγονός πως πανηγύρισε λίγο πιο έντονα το γκολ της νίκης των UEFA Legends, έριξε... λάδι στη φωτιά.



«Σκύλιασε, πάντα έτσι ήταν, ήταν ο μοναδικός που δεν μας είχε δώσει συγχαρητήρια όταν πήραμε Euro 2004, τον είχε τσούξει που λέμε! Δεν πειράζει όμως, είναι ένας τεράστιος ποδοσφαιριστής, μια τεράστια προσωπικότητα και το πόσο ήθελε να κερδίσει δείχνει πόσο τεράστιος παίκτης ήταν και πώς μπορείς να καταφέρεις να είσαι πάντα στην κορυφή», δήλωσε μάλιστα ο Τάκης Φύσσας μετά το τέλος του αγώνα, με τον Ζαγοράκη να συμφωνεί μεν, αλλά να ξεκαθαρίζει πως διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πρώην σταρ των Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Ίντερ και να αποκαλύπτει πως υπήρξε κανονικά χειραψία μεταξύ τους, όπως εξάλλου φάνηκε και στο video αργότερα.



Παρ' όλα αυτά στα social media επικράτησε ένα μικρός... χαμός, με διάφορους να ρωτούν τον Φίγκο αν είναι αλήθεια πως δεν έδωσε το χέρι του στον Έλληνα αρχηγό και αυτόν να απαντά ποστάροντας φωτογραφία από τη χειραψία τους και τονίζοντας: «Ποιος το είπε αυτό; Πρέπει να είσαι ηλίθιος για να πιστεύεις ότι σε ένα παιχνίδι για την επέτειο της κατάκτησης του Euro 2004 δεν θα τους χαιρετούσα όλους».
Φίγκο: «Πρέπει να είναι ηλίθιος κάποιος για να πιστεύει πως δεν θα χαιρετούσα τον Ζαγοράκη»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.