Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Φαβορί για τον Μορέλος ο Ολυμπιακός»

«Φαβορί για τον Μορέλος ο Ολυμπιακός»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
12/7/2024 22:15
Τον Αλφρέντο Μορέλος φέρεται να έχει ψηλά στη λίστα του ο Ολυμπιακός για τη θέση του επιθετικού, σύμφωνα με βραζιλιάνικο δημοσίευμα.

Οι «ερυθρόλευκοι» την ερχόμενη Δευτέρα (15/7) αναχωρούν για Ολλανδία όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους και έχουν ακόμα ανοιχτά μέτωπα στο ρόστερ τους, κυρίως όσον αφορά τη θέση του επιθετικού, όπου Ελ Αραμπί και Ναβάρο αποτελούν παρελθόν και ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση που του έχουν καταθέσει.

Το ό,τι εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις είναι γνωστό, ωστόσο σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «rtiesporte.com.br», μία από αυτές που έχουν ξεχωρίσει οι Πειραιώτες είναι αυτή του Αλφρέντο Μορέλος και μάλιστα είναι φαβορί για την απόκτησή του, όπως τονίζεται σε σχετικό δημοσίευμα.

O 28χρονος Κολομβιανός επιθετικός είχε αγωνιστεί για έξι χρόνια στην Ευρώπη, παίζοντας αρχικά για τη φιλανδική Ελσίνκι και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για τη Σκωτία, αγωνιζόμενος με τους Ρέιντζερς, πριν επιστρέψει στη Λατινική Αμερική για λογαριασμό της Σάντος, στην οποία δεν έχει θέλξει με την απόδοσή του κι έτσι οι Βραζιλιάνοι δείχνουν διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν ως δανεικό με οψιόν αγοράς.

Στον Ολυμπιακό πάντως έχουν δείξει διατεθειμένοι να περιμένουν αρχικά τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί και στη συνέχεια να βάλουν κάτω τα δεδομένα για τα χαρακτηριστικά που θέλουν να έχουν οι παίκτες που θα αποκτηθούν στην επίθεση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.