Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στον πάγκο της Ίντερ έως το 2026 ο Ιντζάγκι!

Στον πάγκο της Ίντερ έως το 2026 ο Ιντζάγκι!

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
12/7/2024 18:57
Μαζί συνεχίζουν Ίντερ και Σιμόνε Ιντζάγκι.

Ο Ιταλός τεχνικός, παρ' ότι το όνομά τους «έπαιξε» για ομάδες όπως η Μπάγερν Μονάχου, επέλεξε να παραμείνει στους «νερατζούρι» ανανεώνοντας έως το 2026.

Ο Ιντζάγκι βρίσκεται στον πάγκο της Ίντερ από το 2021 έχοντας κάτσει στον πάγκο της σε 158 παιχνίδια και μετρώντας 104 νίκες, 28 ισοπαλίες και 26 ήττες, ενώ παράλληλα έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα, δύο Κύπελλα, τρία Σούπερ Καπ Ιταλίας και έχει φτάσει σε έναν τελικό Τσάμπιονς Λιγκ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την ανανέωση, ευχαριστώ τη διοίκηση και τον πρόεδρο. Εδώ νιώθω ότι βρίσκομαι στο σπίτι μου και ότι με εκτιμούν, αυτό που είναι μετράει περισσότερο από όλα. Ευχαριστώ τη νέα διοίκηση. Η μεγαλύτερη πρόκληση που έχουμε είναι να παραμείνουμε στην κορυφή, πέρυσι καταφέραμε κάτι το εκπληκτικοί και όλοι μας περιμένουν τώρα.

Ο στόχος είναι να βελτιωθούμε και να κάνουμε ευτυχισμένους τους οπαδούς μας γιατί έτσι θα είμαστε και εμείς ευτυχισμένοι. Έχουν περάσει 80 ημέρες από την κατάκτηση του σκουντέτο, ήμασταν σε διακοπές και πάρα πολλοί οπαδοί έδειχναν τη χαρά τους κάθε φορά που με έβλεπαν. Ευχαριστούσαν εμένα και τους παίκτες για αυτό που κάναμε»
, ήταν τα πρώτα λόγια του Ιταλού μετά την ανακοίνωσή του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.