Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έκανε πρόταση στον Σακίρι ο Παναθηναϊκός, όμως ο Ελβετός δεν “ψήνεται”»

«Έκανε πρόταση στον Σακίρι ο Παναθηναϊκός, όμως ο Ελβετός δεν “ψήνεται”»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
11/7/2024 19:43
Για πρόταση του Παναθηναϊκού στον ποδοσφαιριστή της Σικάγο Φάιαρ, Σερντάν Σακίρι, κάνει λόγο ιταλικό δημοσίευμα.

Το ενδιαφέρον των «πράσινων» για τον άλλοτε παίκτη της Μπάγερν Μονάχου, της Ίντερ και της Λίβερπουλ, είχε γίνει γνωστό από τις αρχές του Ιουλίου, ωστόσο η ιστοσελίδα «tuttomercatoweb», αναφέρει ότι η διοίκηση του «τριφυλλιού» κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Ελβετό διεθνή, αν και στο ρεπορτάζ της επισημαίνει πως ο ίδιος δεν «καίγεται» ιδιαίτερα να πάρει μεταγραφή σε ένα πρωτάθλημα που είναι δυσανάλογο του επιπέδου του.

«Ο Σακίρι δεν πείθεται από το πρότζεκτ και προτιμά άλλα πρωταθλήματα από το ελληνικό, εφόσον επιστρέψει στην Ευρώπη, κάτι που δεν έχει ακόμα αποφασιστεί. Μένει να φανεί εάν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για πιθανή επανέναρξη των διαπραγματεύσεων», τονίζεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ των Ιταλών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Σακίρι με τον σύλλογο του MLS λήγει τον προσεχή Δεκέμβριο, όμως προς το παρόν είναι άγνωστες οι προθέσεις του 32χρονο άσου, ο οποίος κατάφερε να φτάσει μέχρι τους «8» του φετινού Euro με την Εθνική Ελβετίας, παρότι η συμμετοχή του δεν είχε μεγάλη διάρκεια όπως κάποτε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.