Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κούμαν: «Δεν έπρεπε να δοθεί πέναλτι, το VAR πραγματικά καταστρέφει το ποδόσφαιρο»

Κούμαν: «Δεν έπρεπε να δοθεί πέναλτι, το VAR πραγματικά καταστρέφει το ποδόσφαιρο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/7/2024 18:29
Έξαλλος με το πέναλτι που δόθηκε στην Αγγλία είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ολλανδίας, Ρόναλντ Κούμαν κάνοντας λόγο πως το VAR καταστρέφει το ποδόσφαιρο.

Η Αγγλία νίκησε με ανατροπή την Ολλανδία στο Ντόρτμουντ (2-1) και προκρίθηκε στον τελικό του Euro, με τους «οράνιε» να διαμαρτύρονται για το πέναλτι που δόθηκε μέσω VAR και επέτρεψε στον Κέιν να ισοφαρίσει σε 1-1.

Όπως δήλωσε μετά το παιχνίδι ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Ολλανδών, Ρόναλντ Κούμαν: «Κατά τη γνώμη μου δεν έπρεπε να δοθεί πέναλτι. Κλώτσησε τη μπάλα και ακούμπησαν τα παπούτσια. Νομίζω ότι δεν μπορούμε να παίξουμε σωστά και αυτό έχει να κάνει με το VAR. Πραγματικά καταστρέφει το ποδόσφαιρο».

Αξίζει να σημειωθεί πως και παλαίμαχοι Άγγλοι ποδοσφαιριστές έκαναν λόγο για άδικη απόφαση. Ο Γκάρι Νέβιλ δήλωσε πως: «Ως αμυντικός νομίζω ότι είναι μία απολύτως ντροπιαστική απόφαση. Δε γίνεται να είναι πέναλτι. Πηγαίνει απλά να μπλοκάρει το σουτ. Δεν είναι πέναλτι για μένα»

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπήρχε επαφή αλλά ο αμυντικός προσπαθούσε να μπλοκάρει τη μπάλα» δήλωσε μεταξύ άλλων από την πλευρά του ο Άλαν Σίρερ.

Πάντως αρκετοί Άγγλοι στα social media κάνουν λόγο για κάρμα και ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, αναφερόμενοι στον αγώνα των δύο ομάδων το 1993 για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Υπενθυμίζεται ότι ο νυν τεχνικός των Ολλανδών, Ρόναλντ Κούμαν γλίτωσε την κόκκινη κάρτα στο συγκεκριμένο παιχνίδι και λίγο αργότερα σκόραρε γκολ κατά των Άγγλων στερώντας τους την παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο των ΗΠΑ. Ο ίδιος μετά το ματς είχε ζητήσει συγγνώμη στους Άγγλους μην κρύβοντας το χαμόγελο από τα χείλη του.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.