Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ιρλανδία: Έκπληξη με την πρόσληψη του Ισλανδού τεχνικού Χάλγκριμσον η προσεχής αντίπαλος της Ελλάδας

Ιρλανδία: Έκπληξη με την πρόσληψη του Ισλανδού τεχνικού Χάλγκριμσον η προσεχής αντίπαλος της Ελλάδας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/7/2024 20:24
Ο Ισλανδός Χέιμιρ Χάλγκριμσον είναι τελικά ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ιρλανδίας σε μια πρόσληψη που χαρακτηρίζεται έκπληξη από τα βρετανικά Μέσα, με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας να μιλούσαν το προηγούμενο διάστημα με τους Γκουστάβο Πογιέτ και Νιλ Λένον.

Η προσεχής αντίπαλος της Ελλάδας στην League B του Nations League, Ιρλανδία ανακοίνωσε τον νέο της προπονητή και αυτός είναι ο Χέιμιρ Χάλγκριμσον.

Ο Ισλανδός προπονητής και οδοντίατρος (!) αποτελεί όνομα-έκπληξη μιας και η ιρλανδική ποδοσφαιρική ομοσπονδία συζητούσε το προηγούμενο διάστημα με τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της Ελλάδας, Γκουστάβο Πογιέτ αλλά και με τον Νιλ Λένον.

Εν τέλει προχώρησε στην πρόσληψη του 57χρονου, ο οποίος είχε δουλέψει για πέντε χρόνια στον πάγκο της Εθνικής Ισλανδίας (2013-18), τα πρώτα τρία στο πλευρό του Λαρς Λάγκερμπακ, οδηγώντας την ομάδα στους «8» του Euro 2016 μετά την ιστορική πρόκριση επί της Αγγλίας. Μάλιστα θα κάνει επίσημο ντεμπούτο κόντρα στα «τρία λιοντάρια», στις 7 Σεπτεμβρίου στο Δουβλίνο για το Nations League.

Την τελευταία διετία δούλευε στον πάγκο της Εθνικής ομάδας της Τζαμάικα από την οποία παραιτήθηκε πριν μερικές ημέρες μετά τις κακές εμφανίσεις στο Κόπα Αμέρικα.

Photo Credit: x.com/IrelandFootbal


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.