Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρης: Παρελθόν ο Βερστράτε - Προσπάθεια για Πάουλο Φερνάντες

Άρης: Παρελθόν ο Βερστράτε - Προσπάθεια για Πάουλο Φερνάντες

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
10/7/2024 19:28
Τον μεταγραφικό του σχεδιασμός συνεχίζει ο Άρης που μέχρι την επόμενη Κυριακή (14/7) που αναχωρεί για την Ολλανδία, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, θέλει να έχει προσθέσει 3-4 παίκτες στο ρόστερ του.

Οι «κίτρινοι» αποχαιρέτησαν σήμερα (10/7) τον Μπίργκερ Βερστράτε. Ο 30χρονος χαφ εξάλλου αποχώρησε από τους Θεσσαλονικείς και ανακοινώθηκε ήδη από τη Λέουβεν, με την οποία υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

Από εκεί και πέρα στον Άρη έχουν στραμμέη την προσοχή τους στις περιπτώσεις του Πάουλο Φερνάντες της ΑΕΚ και του Άλεξ Κογιάδο. Όσον αφορά τον 26χρονο μεσοεπιθετικό της Ένωσης, οι «κίτρινοι» είχαν κάνει κρούση και πέρυσι. Ο παίκτης συμμετέχει πάντως κανονικά στην προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» και μένει να αποφασίσει ο Ματίας Αλμέιδα αν υπολογίζεται για την επόμενη σεζόν.

Ο 25χρονος Καταλανός μεσοεπιθετικός της Μπέτις στον αντίποδα, που αποτελεί πρώτο στόχο των «κίτρινων», δεν θα παραμείνει στους Σεβιγιάνους ωστόσο συνδέθηκε χθες (9/7) με ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και όλα παραμένουν ανοιχτά με την περίπτωσή του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.