Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολλανδία-Αγγλία με Bet Builder και Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Ολλανδία-Αγγλία με Bet Builder και Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
10/7/2024 15:26
Η δεύτερη φιναλίστ που θα διεκδικήσει το Ευρωπαϊκό θα βγει απόψε από το ζευγάρι Ολλανδία – Αγγλία (22:00) που κοντράρεται στο «BVB Stadion Dortmund» στον δεύτερο ημιτελικό του θεσμού. Η Ολλανδία έχει δείξει πως διαθέτει μεγάλη ποιότητα σε άμυνα κι επίθεση, αλλά της λείπει η σταθερότητα στην απόδοση, ενώ η Αγγλία ψάχνει να ανεβάσει το επίπεδό της για να βρεθεί σε δεύτερο συνεχόμενο τελικό της διοργάνωσης. Στην πλατφόρμα της Betsson, οι αποδόσεις στο κουπόνι του ποδοσφαίρου είναι συναρπαστικές και θα βρείτε αμέτρητες αγορές για στοίχημα.Για το Ολλανδία – Αγγλία οι αποδόσεις βρίσκονται κοντά μεταξύ τους και μας προϊδεάζουν για ένα σπουδαίο ματς. Ο άσος της Ολλανδίας προσφέρεται στο 3,20** και το διπλό της Αγγλίας βρίσκεται στο 2,65** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder που κάνει την εμπειρία ακόμη πιο διασκεδαστική.

ΜEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ* ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΗΝ BETSSON!

Στο Ολλανδία – Αγγλία τα προγνωστικά έχουν μεν φαβορί, αλλά σε αυτό το σημείο όλα είναι ανοικτά. Άλλωστε, πρόκειται για νοκ άουτ ματς που ενδεχομένως να κριθεί στην παράταση ή στα πέναλτι. Κι είναι ομάδες με βεληνεκές και ισχυρό στάτους κι έχουν τη δική τους παράδοση (13-9-8 υπέρ της Αγγλίας και 1-0-1 στο Ευρωπαϊκό). Το να περάσει η Ολλανδία δίνεται στο 2,07** και το να προκριθεί η Αγγλία πληρώνει 1,74** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η Ολλανδία μπήκε καλά στο τουρνουά με νίκη 2-1 κόντρα στην Πολωνία, αλλά η συνέχειά της στο Group D δεν ήταν ανάλογη. Έμεινε στο 0-0 με τη Γαλλία κι έπειτα έχασε με 3-2 από την Αυστρία. Τερμάτισε τρίτη, αλλά στάθηκε τυχερή αφού βρέθηκε στη θεωρητικά αδύναμη μεριά του ταμπλό και στους «16» έπαιξε με τη Ρουμανία. Έκανε το καλύτερο παιχνίδι της καθώς νίκησε με 3-0 και στα προημιτελικά ξεπέρασε με 2-1 την Τουρκία κάνοντας ανατροπή στο δεύτερο μέρος.

Τώρα, ψάχνει να δώσει το κάτι παραπάνω και βασίζεται στον επιθετικό Κόντι Γκάκπο, που μετράει τρία τέρματα για να τα καταφέρει. Τα ματς της είναι ανοικτά με το Over 8,5 σουτ στην εστία να προσφέρεται 3,10** (από 2,60) στις Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson. Το να φτάσει πρώτη στα δύο γκολ η Ολλανδία δίνεται στο 4,50** (από 4,10). Επίσης, οι αλλαγές του Ρόναλντ Κούμαν συνήθως πετυχαίνουν διάνα. Έτσι, το να σκοράρει αναπληρωματικός φτάνει στο 2,75** (από 2,50).

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

να μοιράσει ασίστ ο Μπουκάγιο Σάκα

Η Αγγλία, από την πλευρά της, δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις της. Άρχισε με νίκη απέναντι στη Σερβία (1-0) και συνέχισε με ισοπαλίες (1-1 με τη Δανία, 0-0 με την Σλοβενία) καθώς πήρε την πρωτιά του 3ου ομίλου. Στους «16» νίκησε με 2-1 την Σλοβακία στην παράταση και στους «8» έβγαλε νοκ άουτ την Ελβετία με 5-3 στα πέναλτι (1-1 κ.α., παρ.). Σε κανένα ματς δεν έχει παίξει καλά, αλλά τη γλιτώνει το ατομικό ταλέντο της και παίκτες όπως οι Χάρι Κέιν, Τζουντ Μπέλιγχαμ, Μπουκάγιο Σάκα και άλλοι.

Εδώ, το combo νίκη της Αγγλίας, Over 2,5 γκολ και anytime scorer o Χάρι Κέιν βρίσκεται στο 8,90** (από 7,40) με τη Σούπερ Ενίσχυση της Betsson. Το να μοιράσει ασίστ ο Μπουκάγιο Σάκα ανεβαίνει στο 5,95** (από 5,40), ενώ συναντάμε το χάντικαπ: Αγγλία (-1) στο 6,50** (από 5,90) και το ημίχρονο/τελικό: 2/2 στο 5,00** (από 4,55) στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ