Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Λαμία ανανέωσε τον Σαραμαντά και ανακοίνωσε την απόκτηση του Βιτλή

Η Λαμία ανανέωσε τον Σαραμαντά και ανακοίνωσε την απόκτηση του Βιτλή

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
9/7/2024 22:56
Η Λαμία ανακοίνωσε μία μεταγραφή και μία παραμονή σήμερα (9/7).

Οι Φθιώτες έκαναν συγκεκριμένα γνωστό πως ο Γιώργος Σαραμαντάς ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα κι έτσι ο 32χρονος μπακ θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της για τέταρτη σερί σεζόν, ενώ ταυτόχρονα γνωστοποιήθηκε και η απόκτηση του ο Βασίλη Βιτλή που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Ηρακλή.

H ανακοίνωση για τον Σαραμαντά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 32χρονο (29.01.1992) αριστερό μπακ, Γιώργο Σαραμαντά, ο οποίος ενσωματώθηκε στην ομάδα μας από τον Πανιώνιο τον Αύγουστο του 2020, καταγράφοντας συνολικά αυτά τα τέσσερα χρόνια 66 συμμετοχές. Η οικογένεια της Λαμίας του εύχεται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο».

H σχετική ανακοίνωση για τον Βιτλή:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 31χρονο (28/10/1993) Έλληνα αριστερό μπακ, Βασίλη Βιτλή, ο οποίος τα δύο προηγούμενα χρόνια φορούσε τη φανέλα του Ηρακλή, με τον οποίο κατέγραψε συνολικά 55 συμμετοχές σε Super League 2 και Κύπελλο, μοιράζοντας 9 ασίστ. Στο παρελθόν, έχει αγωνιστεί ακόμη σε Απόλλωνα Σμύρνης, Δόξα Δράμας, Πανσερραϊκό, Καβάλα και Διγενή Λακκώματος. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.