Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Παναθηναϊκός έκανε αίτημα για το Καλλιμάρμαρο κι όλα δείχνουν ότι θα διεξαχθεί εκεί το «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ο Παναθηναϊκός έκανε αίτημα για το Καλλιμάρμαρο κι όλα δείχνουν ότι θα διεξαχθεί εκεί το «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
9/7/2024 18:55
Ο Παναθηναϊκός έκανε αίτημα για τη χρησιμοποίηση του Παναθηναϊκού Σταδίου τον προσεχή Σεπτέμβρη προκειμένου να διεξαχθούν οι τελικοί του τουρνουά μπάσκετ «Παύλος Γιαννακόπουλος» κι όλα δείχνουν ότι αυτό θα συμβεί.

Τα έργα που γίνονται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στο κλειστό του ΟΑΚΑ προκειμένου να αναμορφωθεί και να μοιάζει ακόμα περισσότερο σε γήπεδο ΝΒΑ, υποχρέωσαν τους πρωταθλητές Ευρώπης κι Ελλάδας να ψάξουν έδρα για τα παιχνίδια του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Φέτος είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το διήμερο (20-21/9) και δεν μπορεί να λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ.

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» αποφάσισαν να κάνουν αίτημα για τη χρησιμοποίηση του Παναθηναϊκού Σταδίου για τη μέρα των τελικών, δηλαδή για το Σάββατο 21/9.

Όπως έχει διαρρεύσει η ΕΟΕ συμφώνησε ομόφωνα ούτως ώστε να παραχωρηθεί στο Καλλιμάρμαρο στους «πράσινους» σε μία ιστορική στιγμή.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικούς μήνες είχαν διεξαχθεί αγώνες τένις στο πλαίσιο του Davis Cup και τώρα θα γίνουν παιχνίδια μπάσκετ.

Το φετινό «Παύλος Γιαννακόπουλος» μάλιστα θα έχει ξεχωριστή λάμψη καθώς πέρα από τον διοργανωτή Παναθηναϊκό, θα λάβουν μέρος επίσης η Παρτίζαν, η Αναντολού Εφές και η Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.