Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Το «ευχαριστώ» του Πέδρι στον Κρόος και το... όνειρο του Ισπανού

Το «ευχαριστώ» του Πέδρι στον Κρόος και το... όνειρο του Ισπανού

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
7/7/2024 16:13
Ο Τόνι Κρόος απολογήθηκε στον Πέδρι λόγω του τραυματισμού που του προκάλεσε άθελά του και δεν θα επιτρέψει στον Ισπανό να αγωνιστεί ξανά στο φετινό Euro.

Ο 21χρονος χαφ ήταν ο μεγάλος άτυχος καθώς υπέστη κάκωση στο γόνατο στο ξεκίνημα του προημιτελικού της Ισπανίας με τη Γερμανία και δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος στο υπόλοιπο της διοργάνωσης.

Ο Κρόος -ο οποίος έβαλε τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα- θέλησε να του απολογηθεί όπως κι έκανε, με τον Ισπανό χαφ να αποδέχεται τη συγγνώμη.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει στο πλευρό των «φούριας ρόχας» και το όνειρο για την κατάκτηση του τροπαίου δεν έχει «σβήσει».

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Ήρθα στη Γερμανία για το Euro2024 και θα συνεχίσω εδώ, μέχρι το τέλος. Γιατί το όνειρο, μην αμφιβάλλεις, συνεχίζεται.

Αυτή την εβδομάδα ήρθε η ώρα να ενθαρρύνετε και να συνεισφέρετε με έναν άλλο τρόπο σε αυτή τη μεγάλη οικογένεια που είναι η εθνική Ισπανίας.

Η υποστήριξη όλων σας είναι απίστευτη. Η πιο δύσκολη στιγμή πέρασε κι ο δρόμος της επιστροφής τώρα ξεκινά, για να είμαστε σύντομα σε φουλ ρυθμούς με την Μπαρτσελόνα.

Σε ευχαριστώ Κρόος για το μήνυμά σου. Αυτό είναι ποδόσφαιρο και συμβαίνουν αυτά. Η καριέρα και το ρεκόρ θα μείνουν για πάντα.

Θέλω μόνο να πω κάτι ακόμα. Πάμε Ισπανία».



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.