Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Κλείνει» στον ΑΠΟΕΛ ο Ελ Αραμπί

«Κλείνει» στον ΑΠΟΕΛ ο Ελ Αραμπί

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
5/7/2024 15:04
Πολύ κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ, καθώς έχει συμφωνήσει με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί κι απομένουν λεπτομέρειες για να τελειώσει και τυπικά το θέμα.

Οι Κύπριοι θέλουν να ενισχυθούν στη γραμμή κρούσης και ο βετεράνος Μαροκινός στράικερ έχει μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και δεν φέρεται να σκοπεύει να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Έτσι λοιπόν ο ΑΠΟΕΛ έχει καταθέσει μία οικονομική πρόταση η οποία φαίνεται ότι καλύπτει τον 37χρονο σέντερ φορ και υπάρχει μόνο μία μικρή παράμετρος η οποία χωρίζει τις δύο πλευρές.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Κύπρο, ο Ελ Αραμπί επιθυμεί κλειστό διετές συμβόλαιο με τους «γαλαζοκίτρινους», ενώ η πλευρά του συλλόγου θα προτιμούσε για 1+1.

Μόλις υπάρξει συμφωνία και στο συγκεκριμένο κομμάτι τότε το μεγάλο «μπαμ» θα γίνει κι επίσημο και θα πρόκειται για μία από τις σπουδαιότερες μεταγραφές στην ιστορία τόσο του ΑΠΟΕΛ όσο και του κυπριακού ποδοσφαίρου γενικότερα.

Οι πρωταθλητές Κύπρου λοιπόν βρίσκονται κοντά σε μία μεταγραφική «βόμβα» και μένει να φανεί αν θα υπάρξει αίσιο τέλος στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.