Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: Με δύο αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Ντεμιράλ για το χαιρετισμό των «Γκρίζων Λύκων», προσέφυγε στο CAS η Τουρκία

Επίσημο: Με δύο αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Ντεμιράλ για το χαιρετισμό των «Γκρίζων Λύκων», προσέφυγε στο CAS η Τουρκία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/7/2024 14:13
Η UEFA επέβαλε ποινή δύο αγωνιστικών στον Μερίχ Ντεμιράλ για το χαιρετισμό των Γκρίζων Λύκων μετά το δεύτερο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Αυστρία για τους «16» του Euro κι έτσι ο Τούρκος στόπερ χάνει τόσο τον προημιτελικό με την Ολλανδία όσο και τον ημιτελικό σε περίπτωση πρόκρισης της ομάδας του. Προσέφυγαν στο CAS οι Τούρκοι.

Επιβεβαιώθηκε το δημοσίευμα της «Bild» που ήθελε τον Μερίχ Ντεμιράλ να τιμωρείται με δύο αγωνιστικές για τον τρόπο που πανηγύρισε το δεύτερο γκολ που σημείωσε στο ματς της Τουρκίας με την Αυστρία για τους «16» του Euro.

Ο 26χρονος Τούρκος στόπερ έκανε τον χαιρετισμό των «Γκρίζων Λύκων» που συνδέεται με την ομώνυμη ακροδεξιά εξτρεμιστική ομάδα. Ο χαιρετισμός είναι απαγορευμένος στην Αυστρία και την Γαλλία, με τον ποδοσφαιριστή πάντως να δηλώνει πως είχε αποφασίσει να πανηγυρίσει με αυτόν τον τρόπο: «Είχα στο μυαλό μου έναν πανηγυρισμό γκολ, κάτι που έκανα. Είμαι πολύ περήφανος γιατί είμαι Τούρκος, επομένως μετά το γκολ το ένιωσα βαθιά και ήθελα να το κάνω και είμαι πολύ χαρούμενος που το έκανα», ανέφερε σχετικά.

Η UEFA είχε ξεκινήσει πειθαρχική έρευνα και την Παρασκευή (5/7) γνωστοποίησε την τιμωρία του Ντεμιράλ η οποία δεν έχει χαρακτήρας αναστολής όπως αυτή του Μπέλινγκχαμ. Ως εκ τούτου ο παίκτης δεν είναι διαθέσιμος τόσο στον αυριανό (6/7) προημιτελικό της Τουρκίας με την Ολλανδία όσο και στον ημιτελικό σε περίπτωση πρόκρισης της ομάδας. Να σημειωθεί πως η τουρκική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει προσφύγει στο CAS.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.