Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσούμπερ: «Στο ποδόσφαιρο δεν μετράει η ηλικία αλλά η ποιότητα»

Τσούμπερ: «Στο ποδόσφαιρο δεν μετράει η ηλικία αλλά η ποιότητα»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
4/7/2024 17:01
Ο Στίβεν Τσούμπερ μίλησε σε Ελβετούς δημοσιογράφους κι αναφέρθηκε στην πορεία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του στο Euro.

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ αποκάλυψε τα μυστικά του καλού κλίματος στο εσωτερικό των «ροσοκροκιάτι» αλλά και την πρόθεσή του να αφήσει το αποτύπωμά του και σε αυτή τη διοργάνωση.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την απόδοσή του έως τώρα:

«Θέλω πραγματικά να αφήσω το αποτύπωμά σε αυτό το τουρνουά. Ήξερα για τον ρόλο μου πριν από το τουρνουά, είναι πάντα καλύτερα να μπαίνεις ως αλλαγή όταν το σκορ σου ήταν 2-0 αντί για 0-2».

Για τους παίκτες που είναι μαζί πολλά χρόνια:

«Όλοι παίξαμε μαζί όταν ήμασταν νεαροί. Γι’ αυτό ξέρουμε πολύ καλά τα θετικά και τα αρνητικά μας. Αυτό μας βοηθά να λέμε πράγματα που μπορεί να μας πληγώνουν, αλλά τελικά μας βοηθούν όλους. Αυτή είναι η μεγάλη δύναμη της ομάδας μας. Στο ποδόσφαιρο, η ηλικία πλέον δεν παίζει ρόλο. Μετράει η ποιότητα των παικτών».

Για την ιστορική πρόκριση στον αγώνα με τη Γαλλία στο προηγούμενο Euro:

«Τότε, νιώθαμε ήδη στο παιχνίδι ότι μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι μεγάλο. Νιώθαμε ότι παίζουμε ένα απόλυτα φυσιολογικό παιχνίδι. Θυμάμαι ότι έλαβα τόσα πολλά βίντεο από τη χώρα μας μετά το παιχνίδι. Δεν είναι σύνηθες για εμάς τους Ελβετούς να δείχνουμε τα αισθήματά μας και την περηφάνια μας για την πατρίδα μας με τέτοιο τρόπο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.