Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Η ΑΕΚ συμφώνησε με τον Ρομπέρτο Περέιρα!»

«Η ΑΕΚ συμφώνησε με τον Ρομπέρτο Περέιρα!»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
2/7/2024 15:55
Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να κλείσει μία σημαντική μεταγραφή καθώς έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Ρομπέρτο Περέιρα, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Αργεντινός δημοσιογράφος, Χερμάν Γκαρθία Γκρόβα.

Η Ένωση φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή και το μόνο που απομένει είναι να «πέσουν» οι υπογραφές, με τον Αργεντινό να υπογράφει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο Περέιρα αγωνίζεται από το 2011 στην Ευρώπη έχοντας φορέσει τις φανέλες των Ουντινέζε, Γιουβέντους και Γουότφορντ ενώ την περσινή σεζόν αποτελούσε έναν εκ των αρχηγών των «ασπρόμαυρων του Φρίουλι» πραγματοποιώντας 27 συμμετοχές στη Σέριε Α με 4 γκολ και 4 ασίστ. Έμεινε ελεύθερος βέβαια από την Ουντινέζε, αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και φαίνεται πως τον βρήκε στην Ελλάδα.

Η ΑΕΚ μοιάζει μία «ανάσα» από την απόκτηση του Περέιρα, ο οποίος αποτελεί αδιαμφισβήτητα μία ποιοτική προσθήκη και μπορεί να δώσει λύσεις σε αρκετές θέσεις στο χώρο του κέντρου, κυρίως μεσοεπιθετικά. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει κατακτήσει δύο νταμπλ στην Ιταλία με τη Γιουβέντους και μάλιστα τη μία σεζόν (2014/15) ήταν και βασικός.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.