Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ο Ελ Κααμπί υπογράφει στη Φενέρμπαχτσε»

«Ο Ελ Κααμπί υπογράφει στη Φενέρμπαχτσε»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
1/7/2024 00:36
Δεδομένη θεωρούν τη μεταγραφή του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στη Φενέρμπαχτσε οι Μαροκινοί.

Ο Ολυμπιακός έχει δώσει τη δική του «μάχη» προκειμένου να καταφέρει να κρατήσει τον Μαροκινό επιθετικό στις τάξεις του. Παρ' όλα αυτά αν ισχύουν όσα υποστηρίζουν οι συμπατριώτες του, τότε αυτός θα αφήσει τους «ερυθρόλευκους» για να μετακομίσει στην Τουρκία και τη Φενέρ.

Υπενθυμίζεται ότι και πέρσι οι Πειραιώτες δεν είχαν χειριστεί σωστά το ζήτημα της παραμονής του -κορυφαίου τότε επιθετικού τους- Σεντρίκ Μπακαμπού ο οποίος είχε φύγει ως ελεύθερος.

Μένει να φανεί λοιπόν αν το πάθημα έγινε μάθημα για τους Πειραιώτες, καθώς οι Μαροκινοί γράφουν ότι ο Ελ Κααμπί θα ταξιδέψει την 1/7 στην Κωνσταντινούπολη ούτως ώστε να υπογράψει τριετές (2+1) συμβόλαιο συνεργασίας με τη Φενέρ.

Μάλιστα αναφέρεται ότι θα λάβει 2.000.000 ευρώ ανά σεζόν, αλλά και πριμ υπογραφής συμβολαίου που θα ανέρχεται στο 1.000.000 ευρώ.

Πέρσι ο 31χρονος στράικερ βρήκε 33 φορές δίχτυα σε 50 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τον Ολυμπιακό και πλέον αναμένεται να οριστικοποιηθεί ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.