Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσέλσι: «Έκλεισε» Ντιούσμπερι-Χολ από την Λέστερ

Τσέλσι: «Έκλεισε» Ντιούσμπερι-Χολ από την Λέστερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/6/2024 17:22
Η Τσέλσι τα βρήκε με την Λέστερ για την απόκτηση του Ντιούσμπερι-Χολ, ο οποίος θα κοστίσει το ποσό των 30 εκατ. λιρών και θα ακολουθήσει τον Έντσο Μαρέσκα στους Λονδρέζους.

Συνεχίζει τη μεταγραφική της ενίσχυση η Τσέλσι η οποία μετά την απόκτηση του 18χρονου Άγγλου επιθετικού χαφ Ομάρι Κέλιμαν από την Άστον Βίλα, ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Λέστερ για τον Ντιούσμπερι-Χολ.

Όπως αποκάλυψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «μπλε» έδωσαν τα χέρια με τις «αλεπούδες» για την απόκτηση του Άγγλου χαφ αντί 30 εκατ. λίρες και ο ποδοσφαιριστής θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2030.

Ο 25χρονος ήταν κομβικός ποδοσφαιριστής στη φετινή πορεία της Λέστερ προς την επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ, σημειώνοντας 12 γκολ και 14 ασίστ σε 44 παιχνίδια στην Τσάμπιονσιπ. Βέβαια σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας ο παίκτης έχει 3 γκολ και 4 ασίστ σε 59 παιχνίδια, ενώ δεν έχει κάποια συμμετοχή στην Εθνική Αγγλίας.

Ο Άγγλος άσος θα ακολουθήσει έτσι τον Έντσο Μαρέσκα στην Τσέλσι αφού ο Ιταλός τεχνικός ανέλαβε τους «μπλε» μετά την επιτυχία του να οδηγήσει την Λέστερ στην άνοδο.

Τον αντίθετο δρόμο θα ακολουθήσει ο 18χρονος χαφ Μίκαελ Γκόλντινγκ, ο οποίος είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της Αγγλίας αλλά δεν έχει συμμετοχή με την πρώτη ομάδα της Τσέλσι.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με τον Ρομάνο για τον Ντιούσμπερι-Χολ ενδιαφέρθηκε και η Μπράιτον, η οποία πρόσφερε επίσης 30 εκατ. λίρες και τον Γιάκουμπ Μόντερ ως έμψυχο αντάλλαγμα, αλλά η επιθυμία του παίκτη ήταν να συνεχίσει στους Λονδρέζους


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.