Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αστέρας Τρίπολης: Τέλος ο Μουνάφο, «κλείνει» ο Τζίμας, «φουλάρει» για τέσσερις ακόμα

Αστέρας Τρίπολης: Τέλος ο Μουνάφο, «κλείνει» ο Τζίμας, «φουλάρει» για τέσσερις ακόμα

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
28/6/2024 18:12
Μία... ανάσα από την απόκτηση του Παναγιώτη Τζίμα βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης, που έχει στα... σκαριά κι άλλες μεταγραφικές κινήσεις, ενώ ο παρελθόν αποτελεί πλέον ο Μουνάφο.

Οι Αρκάδες, που τελικά είδα τον Μουνάφο να μην αποδέχεται την πρόταση ανανέωσης που του είχαν κάνει, προχωρούν στην αγορά του Παναγιώτη Τζίμα, μέσω μίας... ιδιαίτερης συμφωνίας με τον ΠΑΟΚ, στον οποίο ανήκει ο παίκτης, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Συγκεκριμένα ο 23χρονος μεσοεπιθετικός θα μείνει ελεύθερος από τους Θεσσαλονικείς και θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον Αστέρα, αλλά ο ΠΑΟΚ θα διατηρήσει ποσοστό κέρδους ύψους 35-40% από πιθανή μεταπώληση.

Παράλληλα οι Αρκάδες ετοιμάζουν άλλα τρία μεταγραφικά «χτυπήματα», αφού από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να ανακοινώσουν τον Ολλανδό επιθετικό Κάι Τέγιαν, ως αντικαταστάτη του Μιριτέλο, ενώ «κλείνουν» ακόμα τον 25χρονο Κοσταρικανό στόπερ, Αλέξις Γκαμπόα και τον επίσης στόπερ αλλά από το Ιράκ, Ρέμπιν Σουλάκα, ετών 32.

Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή έχει προταθεί κι εξετάζεται η περίπτωση του Φάνη Τζανδάρη, ενώ προ των πυλών είναι και ο Ισπανός 29χρονος χαφ Μούμο, προϊόν των ακαδημιών της Βαλένθια και πρώην παίκτης της Μπούργος.

Συνεχίζεται έτσι ο μεταγραφικό «πυρετός» στην ομάδα της Τρίπολης που ήδη έχει ανακοινώσει τους Ρέντζις, Άλχο, Τσιντώτα και Τριανταφυλλόπουλο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.