Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκαγκάτσης: «Δεν υπάρχει συμμαχία ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού»

Γκαγκάτσης: «Δεν υπάρχει συμμαχία ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
28/6/2024 14:16
Ιδιαίτερα έντονη ήταν η αντίδραση του προσεχώς νέου προέδρου της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση, στις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαρένη στο πλαίσιο της ΓΣ της Ομοσπονδίας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής αναφέρθηκε σε «νταλαβερτζήδες και συμμαχία ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού» στα λεγόμενά του, με τον πρώην αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να του απαντά πως δεν υφίσταται τέτοιο «σενάριο» και πως «η νέα διοίκηση θα εκλεγεί για να φέρει καθαρότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Αναλυτικά τα λόγια του Μάκη Γκαγκάτση:

«Αυτή η διοίκηση, εκλέγεται ανεξάρτητη, θέλοντας να εισφέρει στην ισονομία και δικαιοσύνη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τώρα εσείς λέτε για νταλαβερτζήδες ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, συμμαχία ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού. Δεν μίλησε για ομάδες, μίλησε για ονόματα ο κ.Μπέος. Εσείς πήρατε τον λόγο, καλά κάνατε και μιλήσατε για ονομαστική ψηφοφορία. Εσείς πήρατε τον λόγο για να μιλήσετε για συμμαχίες. Σε αυτή τη διοίκηση που εκλέγεται στις 22 Ιουλίου, δεν υπάρχει καμία συμμαχία ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού.

Εκλέγεται για να εισφέρει και να υπηρετήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τώρα, ότι κάποιος σας είπε για να πείτε συμμαχίες και νταλαβερζήδες, είναι διαφορετικό κομμάτι. Ότι ήμουν αντιπρόεδρος και CEO της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν σημαίνει ότι πάω ως σύμβουλος του ΠΑΟΚ. Αυτή η διοίκηση έχει εκλεγεί για να φέρει καθαρότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Υπήρχαν σκιές τα δύο τελευταία χρόνια αλλά δεν υπάρχει καμία συμμαχία. Όποιος θέλει ακολουθεί, μόνο ενωτικά μπορούμε να προχωρήσουμε. Δεν υποχρεώνω κανέναν να ψηφίσει εμένα ή κάποιον από την παράταξη της οποίας ηγούμαστε. Εδώ όλοι είμαστε για να υπηρετήσουμε όλα τα μέλη της συνέλευσης, το ερασιτεχνικό και επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Η νέα διοίκηση δεν ζητάει ούτε μία μέρα πίστωση. Θα φανεί από την πρώτη μέρα για το τι είναι ικανή να κάνει αυτή η διοίκηση»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.