Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Κλείνει στη Φενέρμπαχτσε ο Ελ Κααμπί»

«Κλείνει στη Φενέρμπαχτσε ο Ελ Κααμπί»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
28/6/2024 12:48
Στην Τουρκία είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Αγιούμπ Ελ Κααμπί, σύμφωνα με όσα μεταδίδει γαλλικό μέσο ενημέρωσης.

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Footmercato» αναφέρει στο ρεπορτάζ της πως ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη Φενέρμπαχτσε και μια συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι προ των πυλών.

Ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης, τον οποίο ανέλαβε προσφάτως ο Ζοσέ Μουρίνιο, βρίσκεται σε αναζήτηση φορ μιας και ο Μπατσουαγί θα καταλήξει στη Γαλατασαράι, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν ξεχωρίσει τον πρώτο σκόρερ του Κόνφερενς Λιγκ, ενώ μάλιστα φημολογείται πως η συμφωνία με τον 31χρονο στράικερ αναμένεται να έχει οριστικοποιηθεί στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του Ολυμπιακού, ο οποίος σίγουρα δεν θα μείνει ευχαριστημένος εάν χάσει το βαρύ του «πυροβολικό», το οποίο τον οδήγησε μεταξύ άλλων στον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας του.

Σχόλια:

KYRVOG_1 28/6/2024 16:27

Στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ πουλανε παντα.. και μετα αγοραζουν οσο πιο φτηνα βρουν καποια σκουπιδια απο Αφρικη και Ευρωπη... Εχουν και τις Εφημεριδες τους οι οποιες οτι σκουπιδι παρει τον κανουν παιχταρα μεγαλο.... ενταξει τα εχουμε φαει τωρα και χρονια στα μουτρα. Και ειδικα τα 4 τελευταια χρονια....

DASKALOS 29/6/2024 06:30

kala entaksi fteei to europaiko kai blepete efialtes

DASKALOS 29/6/2024 06:31

😔

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.