Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καμαρά: «Να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Καμαρά: «Να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/6/2024 20:24
Συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του παραχώρησε ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα έγινε παίκτης του ΠΑΟΚ.

Ο 27χρονος μέσος από τη Γουινέα μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις στα «ασπρόμαυρα» δηλώνοντας πολύ χαρούμενος, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους στόχους που έχει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, τονίζοντας ότι θέλει να προχωρήσει με τον ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ όσο περισσότερο γίνεται.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καμαρά:

Για το πώς νιώθει που έγινε παίκτης του ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ, που γνωρίζω σιγά σιγά τους συμπαίκτες μου και συνεργάζομαι με τον προπονητή. Αποφάσισα να είμαι εδώ γιατί θέλω να βοηθήσω την ομάδα και να διευκολύνω την επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Για τη μετακίνησή του από τον Ολυμπιακό στους Θεσσαλονικείς: «Έκανα καλή πορεία με τον Ολυμπιακό όσο έπαιξα εκεί. Ο ΠΑΟΚ είναι μια νεανική ομάδα και θα προσαρμοστώ για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τους στόχους του με τους «ασπρόμαυρους: «Ο στόχος είναι πάντα ο ίδιος. Να κερδίζουμε κάθε αγώνα και σε βάθος χρόνοy να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, αλλά και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σήμερα είμαι εδώ για να υπερασπιστώ τα χρώματα της νέας μου ομάδας και θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.