Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε στην Ρακόβ ο Σουρλής

Υπέγραψε στην Ρακόβ ο Σουρλής

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/6/2024 16:44
Ο Βασίλης Σουρλής υπέγραψε στην πολωνική Ρακόβ, με 21χρονο Έλληνα χαφ να υπογράφει για 2+2 χρόνια και τον Αστέρα Τρίπολης να βάζει στα ταμεία του το ποσό των 200 χιλ. ευρώ συν μπόνους.

Στην Πολωνία για λογαριασμό της Ρακόβ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Σουρλής. Η πολωνική ομάδα έδωσε τα χέρια με τον Αστέρα Τρίπολης και ανακοίνωσε την απόκτηση του Έλληνα χαφ για 2+2 χρόνια.

Ο 21χρονος κατέγραψε 19 συμμετοχές με τους Αρκάδες τη φετινή σεζόν και παραχωρήθηκε αντί 200 χιλ. ευρώ συν κάποια μπόνους.

«Καλωσορίζουμε στον σύλλογό μας τον Βασίλειο Σουρλή. Μας ενδιαφέρει από το περασμένο καλοκαίρι. Στο αγωνιστικό μας πλάνο θα παίξει κυρίως ως κεντρικός χαφ. Ο Βασίλειος συνδυάζει δύναμη, μεγάλη ετοιμότητα για σωματικές μονομαχίες και μεγάλη αποφασιστικότητα, κάτι που τον κάνει να ταιριάζει στο DNA μας. Ανυπομονούμε για την πρώτη του εμφάνιση για εμάς», δήλωσε στην ιστοσελίδα της Ρακόβ ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Σάμουελ Καρντένας.

Η επίσημη ενημέρωση του Αστέρα Τρίπολης:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την παραχώρηση με μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Βασίλη Σουρλή στην πολωνική Raków Częstochowa.

Ευχόμαστε στον Βασίλη Σουρλή καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα
».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.