Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τουρκία και Τσεχία παίζουν για τη 2η θέση και την πρόκριση

Τουρκία και Τσεχία παίζουν για τη 2η θέση και την πρόκριση

Συντάκτης: Agones team
Agones team
26/6/2024 16:26
Η συνάντηση τους είναι ιστορική, αφού με ίδια δεδομένα είχαν χαρίσει τη ματσάρα του 2008 στο ποδοσφαιρικό κοινό.

Οι φιλοδοξίες των Τούρκων προσαρμόστηκαν σε μία σκληρή πραγματικότητα μετά τη συντριβή από την Πορτογαλία. Πλέον, είναι σαφές σε αυτό τον όμιλο ποια ομάδα κάνει κουμάντο, ωστόσο με τη 2η θέση να παίζεται, η γειτονική μας χώρα δεν θέλει μπελάδες.
Τα προβλήματα δεν λείπουν, μετά το επεισόδιο του Μοντέλα με τον Γκιουλέρ κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Το περιστατικό διέψευσε η τουρκική ομοσπονδία.

– Δωρεάν παιχνίδι καθημερινά με το Europe Stars! Ανακαλύπτεις τα αστέρια του Euro και διεκδικείς εντελώς δωρεάν *πλούσια έπαθλα, καθημερινά! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Η Τσεχία θέλει να ανατρέψει τα δεδομένα και να περάσει την Τουρκία, παρότι έχει κάνει κακό τουρνουά έως τώρα. Δεδομένου του ότι η Γεωργία δύσκολα θα νικήσει τους Πορτογάλους, οι Τσέχοι που θα παίξουν χωρίς τον ηγέτη τους, Πάτρικ Σικ, αν επικρατήσουν της Τουρκίας περνούν ως δεύτεροι. Η νέα αυτή συνάντηση των δύο χωρών σε EURO, θυμίζει τι είχε συμβεί στις 15 Ιουνίου 2008 στη Γενεύη. Οι Τσέχοι προηγούνταν με 0-2, στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων, με τα γκολ του Κόλερ και του Πλάσιλ, πριν οι Τούρκοι σαρώσουν σε 14 μόλις λεπτά. Ένα γκολ του Αρντά και άλλα δύο του Νιχάτ, είχαν από 75’ έως το 89’, χάρισαν μία αξέχαστη ανατροπή, σε ένα από τα πιο ωραία ματς στην ιστορία των EURO.

*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις