Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Αμέρικα: Σοκαριστική κατάρρευση επόπτη στο Περού - Καναδάς λόγω υψηλής θερμοκρασίας (video)

Κόπα Αμέρικα: Σοκαριστική κατάρρευση επόπτη στο Περού - Καναδάς λόγω υψηλής θερμοκρασίας (video)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
26/6/2024 12:24
Άγχος προκάλεσε η ξαφνική κατάρρευση του επόπτη στο ματς του Περού με τον Καναδά για τη δεύτερη αγωνιστική του Κόπα Αμέρικα.

Ο αγώνας, ,που έληξε με νίκη 1-0 των Καναδών, χάρη στο γκολ του Τζόναθαν Ντέϊβιντ στο 74ο λεπτό, διεξήχθη υπό αφόρητη ζέστη, καθώς το θερμόμετρο στο Κάνσας, έδειχνε 33 βαθμούς Κελσίου, με την αίσθηση της θερμοκρασίας να είναι σχεδόν 40 βαθμοί, λόγω της υγρασίας που ήταν στο 51%!

Κατά την διάρκεια των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, ο επόπτης από την Γουατεμάλα, Ουμπέρτο Πανζόζ αισθάνθηκε αδιαθεσία και έπεσε στο έδαφος, με τον Καναδό τερματοφύλακα, Μαξίμ Κρεπό να τρέχει από την εστία του στο κέντρο του γηπέδου προς βοήθεια του.

Ευτυχώς με την παρέμβαση των αρμοδίων, ο Πανζόν συνήλθε χωρίς περαιτέρω προβλήματα, αλλά αντικαταστάθηκε, αφού δεν ήταν δυνατόν να συνεχίσει.

Οι υψηλές θερμοκρασίες αποτελούν το μεγάλο πρόβλημα της διοργάνωσης, που φιλοξενείται στις ΗΠΑ, αφού και τα ματς ξεκινούν σχετικά νωρίς. Μάλιστα στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι θεατές αναγκάστηκαν να αλλάξουν θύρες μετά από σχετική σύσταση στο ημίχρονο και να μεταφερθούν σε αυτές που ήταν στη σκιά.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.