Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Ρεάλ Μαδρίτης αποχαιρέτησε τον σπουδαίο Νάτσο

Η Ρεάλ Μαδρίτης αποχαιρέτησε τον σπουδαίο Νάτσο

Συντάκτης: Agones team
Agones team
25/6/2024 13:55
Παρελθόν αποτελεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο σπουδαίος Νάτσο Φερνάντεθ, τον οποίο η «Βασίλισσα» αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε για τα 23 χρόνια που υπηρέτησε τον μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό σύλλογο του πλανήτη.

Ο 34χρονος στόπερ εντάχθηκε στις ακαδημίες της Ρεάλ το 2001 και περνώντας στην πρώτη ομάδα μετά από 10 χρόνια, διήνυσε μια φανταστική πορεία γεμάτη τίτλους και διακρίσεις. Ο ίδιος αγωνίστηκε 364 φορές φορώντας τη φανέλα της, ενώ σημείωσε 16 γκολ. Παράλληλα, κατάφερε να πανηγυρίσει 4 πρωταθλήματα Ισπανίας, 2 Κύπελλα, 5 Σούπερ Καπ Ισπανίας, 6 Τσάμπιονς Λιγκ, 3 Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ και 5 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων.

Στο εξής θα αγωνίζεται στη Σαουδική Αραβία, έχοντας συμφωνήσει με την Αλ Καντισίγια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης:

«Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνει ότι ο αρχηγός μας, Νάτσο, πήρε την απόφαση να τερματίσει την καριέρα του ως παίκτης της ομάδας μας. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα ήθελε να ευχαριστήσει και να εκφράσει την εκτίμησή της στον Νάτσο, έναν από τους μεγαλύτερους θρύλους του συλλόγου.

Το 2001, ο Νάτσο εντάχθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης σε ηλικία μόλις 10 ετών και έπαιξε στις ακαδημίες της ομάδας μέχρι που έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα το 2012. Από τότε φορά τη φανέλα μας για 12 σεζόν σε μια από τις πιο επιτυχημένες περιόδους στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε αυτό το διάστημα έπαιξε 364 αγώνες και κέρδισε 26 τρόπαια: 6 Τσάμπιονς Λιγκ, 5 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 4 Σούπερ Καπ Ευρώπης, 4 πρωταθλήματα Ισπανίας, 2 Κόπα ντελ Ρέι και 5 Σούπερ Καπ Ισπανίας.Κέρδισε επίσης το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 21 ετών και το Nations League με την εθνική ομάδα της Ισπανίας και αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Γερμανία.

Ο Νάτσο ολοκληρώνει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης όντας ο αρχηγός που σήκωσε τη 15η κούπα στο Γουέμπλεϊ και ως ένας από τους πέντε παίκτες που έχουν κατακτήσει 6 Τσάμπιονς Λιγκ στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Παράλληλα είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές με τα περισσότερα τρόπαια στην ιστορία του συλλόγου μας.

Κάθε οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης είναι εξαιρετικά περήφανος για έναν από τους πιο θρυλικούς αποφοίτους ακαδημιών στην ιστορία μας.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, δήλωσε: «Από τότε που έφτασε στην ακαδημία νέων μας ως παιδί, ο Νάτσο είναι παράδειγμα για όλους και έχει κερδίσει τη στοργή, την αναγνώριση και τον θαυμασμό όλων στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι και θα είναι πάντα το σπίτι του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα ήθελε να ευχηθεί σε αυτόν και την οικογένειά του καλή τύχη σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής του»
.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.