Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσέλσι: «Έσκασε» 19 εκατ. λίρες για παίκτη δύο συμμετοχών στην Πρέμιερ Λιγκ!

Τσέλσι: «Έσκασε» 19 εκατ. λίρες για παίκτη δύο συμμετοχών στην Πρέμιερ Λιγκ!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
23/6/2024 17:28
Η Τσέλσι «έκλεισε» από την Άστον Βίλα τον 18χρονο επιθετικό χαφ Ομάρι Κέλιμαν αντί 19 εκατ. λιρών παρότι ο νεαρός Άγγλος άσος κατέγραψε μόλις δύο συμμετοχές με τους «χωριάτες» στην Πρέμιερ Λιγκ την περασμένη σεζόν.

Το… παιδομάζωμα της Τσέλσι καλά κρατεί αφού μία ημέρα μετά την απόκτηση του 17χρονου Βραζιλιάνου εξτρέμ Εστεβάο Γουίλιαν αντί 34 εκατ. ευρώ (+27 εκατ. ευρώ ως μπόνους), οι «μπλε» ήρθαν σε οριστική συμφωνία με την Άστον Βίλα για τον 18χρονο επιθετικό χαφ Ομάρι Κέλιμαν.

Την είδηση αποκάλυψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αναφέροντας ότι οι δύο ομάδες έδωσαν τα χέρια αντί του ποσού των 19 εκατ. λιρών. Όλα αυτά για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε μόλις δύο συμμετοχές με τους «χωριάτες» στην Πρέμιερ Λιγκ και συνολικά έξι σ’ όλες τις διοργανώσεις, μοιράζοντας μία ασίστ σε έναν αγώνα προκριματικών του Κόνφερενς Λιγκ.

Βέβαια ο Άγγλος άσος θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του αγγλικού ποδοσφαίρου και φέτος είχε 7 γκολ σε 11 αγώνες στην Πρέμιερ Λιγκ 2. Ο ποδοσφαιριστής θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2030 με δυνατότητα επέκτασης για άλλον ένα χρόνο.

Από την άλλη, τον αντίθετο δρόμο θα ακολουθήσει ο διεθνής Ολλανδός μπακ Ίαν Μάατσεν ο οποίος θα πάρει μεταγραφή από την Τσέλσι στην Άστον Βίλα αντί του ποσού των 37,5 εκατ. λιρών.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.