Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin - Build A Bet* στους αγώνες του Euro!

bwin - Build A Bet* στους αγώνες του Euro!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
24/6/2024 00:10
Με την Ισπανία να έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στις νοκ άουτ αναμετρήσεις, Κροατία και Ιταλία θα παίξουν για το δεύτερο «εισιτήριο» που δίνει ο 2ος όμιλος, στην επόμενη φάση του Euro.

Πρώιμη Πληρωμή*: Πληρώνεσαι το στοίχημά σου, όταν η ομάδα σου προηγείται με 2+ γκολ!

«Μάχη» για τα νοκ άουτ

Κροατία και Ιταλία δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα στα δύο πρώτες αγωνιστικές του Euro και απόψε θα… μονομαχήσουν στη Λειψία, για μία θέση στα νοκ άουτ της διοργάνωσης. Οι Κροάτες μετά τα δύο πρώτα ματς του 2ου ομίλου έχουν συγκεντρώσει μόλις 1 βαθμό και απόψε θέλουν μόνο τη νίκη, για να προσπεράσουν την κάτοχο του τίτλου Ιταλία και να περάσουν στην επόμενη φάση του Euro. Η ομάδα του Ντάλιτς ηττήθηκε στην πρεμιέρα από την Ισπανία, ενώ στη συνέχεια είδε τον μέσο της Αλβανίας, Γκιάσουλα να της στερεί τη νίκη στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2. Από την άλλη οι «ατζούρι» αν κι επικράτησαν των Αλβανών την 1η αγωνιστική, στη συνέχεια εμφανίστηκαν απογοητευτικοί. Στο ευρωπαϊκό ντέρμπι με την Ισπανία ηττήθηκαν με 1-0, με τη «φούρια ρόχα», να είναι καταιγιστική για σχεδόν όλη την αναμέτρηση. Κάπως έτσι οι δύο ομάδες σε 90 λεπτά θα παίξουν την πρόκρισή τους στη συνέχεια του Euro. bwin - Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Euro!

Για το απόλυτο η Ισπανία

Οι Ίβηρες έκαναν το απόλυτο στον όμιλο, «καθάρισαν» την υπόθεση πρόκριση και κόντρα στην Αλβανία θα παίξουν για το 3x3. Οι παίκτες του Ντε λα Φουέντε την 1η αγωνιστική και από το 29’ έως τη λήξη του ημιχρόνου σκόραραν τρεις φορές κόντρα στην Κροατία, για το τελικό 3-0, ενώ κόντρα στην Ιταλία έπαιζαν… μόνοι τους. Με δύο «τρίποντα» η νεανική ομάδα της Ισπανίας εξασφάλισε την πρόκριση από τους ομίλους και απόψε κόντρα στην Αλβανία παίζει για το 3x3. Την απόλυτη έκπληξη της διοργάνωσης ψάχνουν οι Αλβανοί, για να έχουν ελπίδες πρόκρισης.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ