Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin - Euro με Ενισχυμένες Αποδόσεις & Build A Bet*!

bwin - Euro με Ενισχυμένες Αποδόσεις & Build A Bet*!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
23/6/2024 00:04
Να διεκδικήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στις νοκ άουτ αναμετρήσεις του Euro, θέλει απόψε η Σκωτία, που αντιμετωπίζει την Ουγγαρία. Ελβετία - Γερμανία το άλλο ματς του 1ου ομίλου.

Πρώιμη Πληρωμή*: Πληρώνεσαι το στοίχημά σου, όταν η ομάδα σου προηγείται με 2+ γκολ!

Όλα για την πρόκριση

Η Σκωτία μετά την συντριβή της πρεμιέρας από την Γερμανία, παρέμεινε στο… κόλπο της πρόκρισης στα νοκ άουτ του Euro και απόψε θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στην Ουγγαρία, για να ελπίζει. Πώς; Μέσω της κατάληψης της 3ης θέσης στον 1ο όμιλο. Κι αυτό γιατί φέτος «εισιτήριο» πρόκρισης θα πάρουν και οι καλύτερες τρίτες ομάδες των ομίλων. Η Ουγγαρία παρουσιάζεται απογοητευτική έως τώρα, καθώς μετρά δύο στη σειρά ήττες με συντελεστή τερμάτων 1-5. Το κυριότερο όμως είναι πως η ομάδα του Μάρκο Ρόσι δεν παρουσιάζεται όσο ανταγωνιστική θα περίμενε κανείς. Οι Σκωτσέζοι πήραν τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας στο ματς με την Ελβετία και πλέον καλούνται να φτάσουν στο… μαξιλαράκι των καλύτερων τρίτων. bwin - Σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση σε όλους τους αγώνες του Euro!

Για το απόλυτο η Γερμανία

Η… οικοδέσποινα του Euro, Γερμανία αντιμετωπίζει απόψε στην Φρανκφούρτη την Ελβετία (τυπικά γηπεδούχος) και ψάχνει το απόλυτο. Η «νασιοναλμανσάφτ» έκανε το 2x2 στον 1ο όμιλο, διαθέτει εκπληκτικό συντελεστή τερμάτων (7-1) χάρη στην πεντάρα της πρεμιέρας και πλέον στόχος είναι να ολοκληρώσει την παρουσία στην πρώτη φάση της διοργάνωσης με τρία «τρίποντα». Τέσσερα από τα επτά τέρματα της ομάδας του Νάγκελσμαν μπήκαν στα πρώτα 45 λεπτά των δύο αγώνων, ενώ τρία εξ αυτών πριν το 25ο λεπτό! Σκορ νωρίς βρίσκει και η Ελβετία, η οποία με την Σκωτία «απάντησε» στο 26’ και ισοφάρισε, ενώ στην αναμέτρηση με την Ουγγαρία Ντουά (12’) και Άμπισερ (45’) σκόραραν στο πρώτο μισό. Οι παίκτες του Γιακίν είναι «αγκαλιά» με την 2η θέση του ομίλου και… βλέπουν την παρουσία στις νοκ άουτ αναμετρήσεις.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ