Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: «Κόπηκαν» από την προετοιμασία Στάνκοβιτς και Αθανασιάδης - Φουλ για δύο τερματοφύλακες

ΑΕΚ: «Κόπηκαν» από την προετοιμασία Στάνκοβιτς και Αθανασιάδης - Φουλ για δύο τερματοφύλακες

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/6/2024 11:00
H AEK ενημέρωσε τους Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Γιώργο Αθανασιάδη πως δεν θα ταξιδέψουν με την υπόλοιπη ομάδα στην Ολλανδία για το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η Ένωση έτσι θα πάει με νέο δίδυμο τερματοφυλάκων τη νέα σεζόν καθώς αποφάσισε να μην εμπιστευτεί κανέναν από τους δύο υπάρχοντες οι οποίοι βέβαια έχουν συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο, δείχνοντας έτσι πως ο Αλμέιδα δεν τους υπολογίζει καθόλου.

Το ζήτημα είναι τώρα τι θα γίνει με αμφότερους και αν θα έρθει κάποια πρόταση ή αν μετά από ένα σημείο λυθεί το συμβόλαιο τους.

Αυτή η εξέλιξη βέβαια σημαίνει πως η ΑΕΚ θα κινηθεί για την απόκτηση δύο τερματοφυλάκων με τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι να είναι γνωστά. Δεδομένα ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι αποτελεί μία βασική επιλογή και φαίνεται να είναι πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην Ένωση.

Από εκεί και πέρα υπάρχει σαφές ενδιαφέρον για τον Θωμά Στρακόσα, με την περίπτωση του τερματοφύλακα της Μπρέντφορντ όμως να μην είναι τόσο εύκολη. Μπορεί ο Αλβανός κίπερ να μην έχει το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στην Αγγλία αλλά πραγματοποιεί ένα πολύ καλό Euro και ίσως αυξήσει τις «μετοχές» του.

Βέβαια η ΑΕΚ έχει κάνει επαφές και με τον Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος έχει για άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο με την Ουτρέχτη αλλά δεν θα απέκλειε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ομάδα η οποία τον καθιέρωσε και από την οποία πήρε μεταγραφή στη Σέλτικ έναντι 5.000.000 ευρώ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.