Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καμαρά: «Είμαι εδώ για να υπερασπιστώ τα χρώματα του ΠΑΟΚ»

Καμαρά: «Είμαι εδώ για να υπερασπιστώ τα χρώματα του ΠΑΟΚ»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
21/6/2024 18:20
Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ παραχώρησε ο Μαντί Καμαρά.

Ο Αφρικανός χαφ που χθες (20/6) υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών με τον «Δικέφαλο του Βορρά» εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μεταγραφή του, ενώ τόνισε πως στόχος του είναι πάντα να κερδίζει τίτλους.

Όσα δήλωσε στο PAOK TV:

Για τα συναισθήματά του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον ΠΑΟΚ, που θα συναντήσω τους συμπαίκτες μου και θα δουλέψω με τον προπονητή».

Για τους λόγους που τον οδήγησαν στον ΠΑΟΚ: «Αποφάσισα να είμαι εδώ γιατί θέλω να βοηθήσω την ομάδα και να διευκολύνω να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για την προσαρμογή του στην ομάδα: «Eίχα μια καλή πορεία με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια νέα ομάδα και θα προσαρμοστώ, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ: «O στόχος είναι πάντα ο ίδιος. Να κερδίσουμε τον κάθε αγώνα, να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στα ευρωπαϊκά Κύπελλα».

Το μήνυμά του στους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Έπαιξα αρκετούς αγώνες στην Τούμπα. Κάποιους μάλιστα τους κέρδισα, αλλά σήμερα είμαι εδώ για να υπερασπιστώ τα χρώματα της νέας μου ομάδας και θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Σχόλιο:

cubanosx 21/6/2024 21:20

επειδή δεν έχεις μυαλό κατσε στα αζητητα που ηθελες και εξωτερικό αργα καταλαβες οτι εξω δεν περνάνε οι μαγκιες σου γιαυτο σε διώξαμε ξανα κριμα γιατι ειχες ταλέντο

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.