Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος το Euro για τον Τίρνεϊ

Τέλος το Euro για τον Τίρνεϊ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/6/2024 15:55
Ο Σκωτσέζος μπακ της Άρσεναλ, Κίεραν Τίρνεϊ τραυματίστηκε στο δικέφαλο μηριαίο στον αγώνα της Σκωτίας με την Ελβετία και θα χάσει το υπόλοιπο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Πλήγμα στην Εθνική Σκωτίας καθώς ο Κίεραν Τίρνεϊ δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα στο κρίσιμο αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με την Ουγγαρία που θα κρίνει και την πρόκριση της ομάδας στα νοκ-άουτ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο μπακ της Άρσεναλ αποκόμισε μυϊκό πρόβλημα στο δικέφαλο μηριαίο και όπως έγινε γνωστό, θα επιστρέψει στο Λονδίνο ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού με τον ποδοσφαιριστή να χάνει το υπόλοιπο του τουρνουά.

Ο βοηθός προπονητή της Εθνικής Σκωτίας, Τζον Κάρβερ δήλωσε: «Είχε ένα πρόβλημα το προηγούμενο βράδυ με το δικέφαλο μηριαίο του και τώρα που μιλάμε πηγαίνει σπίτι για να αξιολογηθεί από την Άρσεναλ. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή. Θα σας ενημερώσουμε όταν έχουμε νεότερα, αλλά είναι προφανώς εξαιρετικά απογοητευμένος. Εάν προκριθούμε, θα επιστρέψει για να μας στηρίξει. Είναι ένα πλήγμα γιατί είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες μας και στα ποδοσφαιρικά τουρνουά χρειάζεσαι τους καλύτερους παίκτες σου. Κάθε φορά που οποιαδήποτε ομάδα χάνει τους καλύτερους παίκτες της, επηρεάζεται. Είναι επίσης μια ευκαιρία για κάποιον άλλο να μπει μέσα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.