Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αστέρας Τρίπολης: Ενίσχυση στα γκολπόστ με Τσιντώτα

Αστέρας Τρίπολης: Ενίσχυση στα γκολπόστ με Τσιντώτα

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
21/6/2024 15:41
Την απόκτηση του Παναγιώτη Τσιντώτα ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα το μεσημέρι της Παρασκευής (21/6) ο Αστέρας Τρίπολης.

Ο έμπειρος γκολκίπερ, λίγο πριν κλείσει τα 31 του χρόνια θα μετακομίσει στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας για να ενισχύσει την τοπική ομάδα.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική κίνηση, καθώς ο Τσιντώτας έχει μία μεγάλη καριέρα σε ομάδες της Stoiximan Super League έχοντας υπερασπιστεί την εστία του Λεβαδειακού, της ΑΕΚ, του ΠΑΣ Γιάννινα και του Ατρόμητου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Έλληνα τερματοφύλακα, Παναγιώτη Τσιντώτα.

Ο Τσιντώτας είναι γεννημένος στις 4 Ιουλίου 1993, έχει αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα Κ19 της Ελλάδας. Έχει εμπειρίες από ευρωπαϊκές διοργανώσεις με συνολικά 10 συμμετοχές, ενώ το 2018 αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας με την ομάδα της ΑΕΚ. Υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΑΣΤΕΡΑ έως το καλοκαίρι του 2026.

Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη Τσιντώτα στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ και τού ευχόμαστε καλή επιτυχία».


Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του Αστέρα που με εμπιστεύθηκε και μου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια από τις πιο καλές και πιο οργανωμένες ομάδες στην Ελλάδα.Εύχομαι τη νέα χρονιά να πέτυχουμε τους στόχους που θα θέσουμε ως ομάδα, δεν χρειάζονται πολλά λόγια και υποσχέσεις, αυτό που έχω να δηλώσω προσωπικά είναι ότι θα δίνω το 100% κάθε μέρα για τον ΑΣΤΕΡΑ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.