Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Παλικαρίσια ανατροπή για ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Παλικαρίσια ανατροπή για ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/3/2014 16:52
Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να παίζει με δέκα παίκτες από το 32’ λόγω αποβολής του Βίτορ και έμεινε πίσω στο σκορ στο 63’ κόντρα στον ΠΑΣ με γκολάρα του Λίλα, ωστόσο ο «δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε να πάρει μια παλικαρίσια νίκη με 2-1 στην Τούμπα χάρη στα γκολ των Στοχ (67’) και Λούκας (82’).

Μια σημαντική νίκη στη προσπάθεια του για καλύτερο πλασάρισμα στις θέσεις των πλει-οφ πήρε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος κέρδισε τον ΠΑΣ Γιάννινα με ανατροπή (2-1) στην Τούμπα, παρότι έπαιζε με δέκα παίκτες από το 32’ λόγω αποβολής του Βίτορ.

Πολύ καλό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να ξεκινάνε αρκετά επιθετικά την αναμέτρηση, καθώς ο ΠΑΣ είχε δύο πολύ καλές στιγμές για να πάρει προβάδισμα με κεφαλιά του Λίλα (6’) και σουτ του Γιάκου (13’), με τον ΠΑΟΚ να απαντάει αρχικά με τον Σαλπιγγίδη (7’) και στο 13’ με τον Βούκιτς, ωστόσο ο Βελλίδης κράτησε το μηδέν για τους φιλοξενούμενους.

Στη συνέχεια, ο ΠΑΟΚ πήρε την ηνία του αγώνα και απείλησε με δύο σουτ των Νάτχο και Στοχ, ωστόσο στο 33’ οι αριθμητικές ισοροπίες άλλαξαν, καθώς ο Βίτορ χτύπησε με τη μπάλα τον Κοροβέση και αποβλήθηκε δίκαια από τον Βοσκάκη.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ κέρδισε μέτρα και στο 63’ πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ, με τον Λίλα να πιάνει ψηλοκρεμαστό σουτ και να στέλνει τη μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Γλύκου, για το 1-0 των φιλοξενούμενων.

Ο ΠΑΟΚ δεν πτοήθηκε και στο 67’ κατάφερε να απαντήσει με ένα πολύ όμορφο τέρμα του Στοχ, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του Βελλίδη.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ήταν καλύτερος, απείλησε στο 81’ με τον Χούσεν και ένα λεπτό μετά ο Νάτχο με εξαιρετική ενέργεια, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Λούκας και αυτός με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για τους γηπεδούχους.

Έτσι ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 62 βαθμούς και πέρασε προσωρινά μόνος του στη δεύτερη θέση, έχοντας παιχνίδι περισσότερο από τον Ατρόμητο.

Από την άλλη, ο ΠΑΣ δεν κατάφερε να φύγει ούτε με την ισοπαλία από την Τούμπα, με αποτέλεσμα να μείνει στην 9η θέση με 36 βαθμούς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.