Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Μάγκνουσον στην πρεμιέρα του Αλόνσο

Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Μάγκνουσον στην πρεμιέρα του Αλόνσο

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
19/6/2024 21:23
Ο Παναθηναϊκός προπονήθηκε την Τετάρτη (19/6) για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Αλόνσο, με τον Χόρντουρ Μάγκνουσον να ταλαιπωρείται από ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός είδε τους ποδοσφαιριστές να προπονούνται για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε τα ηνία του «τριφυλλιού».

Άτυχος ο Ισλανδός σέντερ μπακ ο οποίος προπονήθηκε πιο ήπια εξαιτίας ενός προβλήματος στο γόνατο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι «πράσινοι»:

«Οι παίκτες του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν για πρώτη φορά ενόψει της νέας σεζόν υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της ομάδας, Ντιέγκο Αλόνσο.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με ασκήσεις συναρμογής, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν την προπόνηση με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και τελειώματα σε μικρά τέρματα.

Ο Πάλμερ Μπράουν συμμετείχε στο πρώτο μέρος της προπόνησης, προτού συνεχίσει με ατομικό. Επιπρόσθετα, ο Χόρντουρ Μάγκνουσον ένιωσε ενόχληση στον τένοντα της επιγονατίδας και ακολούθησε πιο ήπιο πρόγραμμα.

Απόντες ήταν οι διεθνείς Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Κλεϊνχέισλερ, Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς, Λημνιός, Κώτσιρας και οι Μπάλντοκ, Αράο, οι οποίοι έχουν πάρει έξτρα ημέρες άδεια.

Η επόμενη προπόνηση του Τριφυλλιού είναι προγραμματισμένη γι΄ αύριο το απόγευμα.».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.