Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μιραλάς: «Θέλω πολύ να επιστρέψω στον Ολυμπιακό»

Μιραλάς: «Θέλω πολύ να επιστρέψω στον Ολυμπιακό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/3/2014 00:01
Την επιθυμία του να α αγωνιστεί ξανά με τα χρώματα του Ολυμπιακού, εξέφρασε σε συνέντευξη του στην στην «Real News» ο Κέβιν Μιραλάς.

Ο διεθνής Βέλγος επιθετικός, ο οποίος μοίρασε δύο ασίστ στη νίκη της Έβερτον επί της Σουόνσι (3-2), μίλησε στην «Real News», όπου τόνισε πως θέλει πολύ να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα του Ολυμπιακού, χωρίς ωστόσο να ξέρει πότε ακριβώς θα γίνει αυτό.

Ο ίδιος βρέθηκε στο «Όλντ Τράφορντ» την Τετάρτη στην ήττα των «ερυθρόλευκων» απέναντι στην Γιουνάιτεντ, τονίζοντας πως δεν αξίζουν δάκρια γι’ αυτή την ομάδα, η οποία όπως δήλωσε, έχει κάνει πολλά βήματα μπροστά:

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μιραλάς στην «Real News»:


Για τον αποκλεισμό από το Champions League:

Ήταν ένας σκληρός αποκλεισμός. Είναι λογικό να πικραίνει όλους. Όμως δεν αξίζει να στεναχωριέσαι. Δεν αξίζουν δάκρυα για αυτή την ομάδα. Έχει μεγαλώσει πολύ ο Ολυμπιακός και στην Ευρώπη. Έχει κάνει βήματα μπροστά. Κέρδισε με 2-0 την Γιουνάιτεντ στο Καραϊσκάκης έπειτα από σπουδαία εμφάνιση και την πίεσε στο "Old Tarfford" στο τελευταίο μισάωρο πάρα πολύ για να βάλει ένα γκολ και να προκριθεί.

Είχε ευκαιρίες να σκοράρει. Άξιζε ένα γκολ και την πρόκριση. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως. Η Μάντσεστερ είναι ένας τεράστιος σύλλογος, μην το ξεχνάμε αυτό. Ήταν δεδομένο ότι θα πιέσει. Ήταν σίγουρο πως θ' αντιδράσει για να φτάσει στην πρόκριση
".

Για την επίσκεψη του στο ξενοδοχείο του Ολυμπιακού:

"Ναι πέρασα να τους δω και να τους ευχηθώ. Απ' όταν έπαιζα ήξερα τον Αβραάμ, τον Μανιάτη και μερικούς άλλους παίκτες. Ήθελα να βρεθώ κοντά τους για λίγο".

Για την πιθανότητα να φορέσει ξανά τα "ερυθρόλευκα":

"Ναι, γιατί όχι; (γέλια). Όπως έχω πει ξανά, κάποια στιγμή θα γυρίσω στην ομάδα για να παίξω. Το πότε θα γίνει δεν το ξέρω. Είμαι σίγουρος όμως ότι θα γίνει, αφού το θέλω πολύ".

Για την συμμετοχή του στο Μουντιάλ με την Εθνική Βελγίου:

"Θα είναι ωραία. Ανυπομονώ. Όλα τα βλέμματα του κόσμου θα είναι στραμμένα εκεί. Μακάρι να μπορέσουμε να τα πάμε καλά".

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.