Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro: Μοναδικό αξιοπερίεργο ρεκόρ από τον Γκιασούλα που σε 25 λεπτά έκανε τα... πάντα κόντρα στους Κροάτες (video)

Euro: Μοναδικό αξιοπερίεργο ρεκόρ από τον Γκιασούλα που σε 25 λεπτά έκανε τα... πάντα κόντρα στους Κροάτες (video)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
19/6/2024 19:01
Ο Κλάους Γκιασούλα ήταν αναμφίβολα το πρόσωπο της αναμέτρησης ανάμεσα σε Αλβανία και Κροατία για τη δεύτερη αγωνιστική του 2ου ομίλου του Euro 2024, καταφέρνοντας κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ ξανά στην ιστορία της διοργάνωσης.

Ο 34χρονος επιθετικός της Ντάρμσταντ, μπήκε στο ματς ως αλλαγή στο 72' στη θέση του σκόρερ, Καζίμ Λάτσι, το γκολ του οποίου έδινε μέχρι εκείνη τη στιγμή το προβάδισμα στην Αλβανία.

Τέσσερα λεπτά αργότερα σε μία πολύ άτυχη στιγμή σημείωσε αυτογκόλ, το οποίο έφερε την ομάδα του πίσω στο σκορ, μετά από μία τρίλεπτη ανατροπή, αλλά στο 90'+5' ήταν αυτός που ισοφάρισε στο τελικό 2-2 «λυτρώνοντάς» την. Έγινε έτσι ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης που σημειώνει γκολ και αυτογκόλ στο ίδιο ματς ενώ έχει μπει ως αλλαγή!

Συνεπώς η Αλβανία, μπορεί να μοιάζει δύσκολο να προκριθεί στη φάση των «16» αλλά οι παίκτες της συνεχίζουν να πετυχαίνουν διάφορα αξιοπερίεργα ατομικά ρεκόρ, αφού στην πρώτη αγωνιστική ΄ταν ο Μπαϊράμι εκείνος που πέτυχε το γρηγορότερο γκολ στην ιστορία του Euro, μετά από μόλις 23" από την έναρξη του ματς με την Ιταλία.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.