Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Η Νότιγχαμ παίρνει τον Στάμενιτς και τον δίνει δανεικό στον Ολυμπιακό»

«Η Νότιγχαμ παίρνει τον Στάμενιτς και τον δίνει δανεικό στον Ολυμπιακό»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
17/6/2024 22:55
Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι έτοιμη να δώσει 5.500.000 ευρώ στον Ερυθρό Αστέρα για να κάνει δικό της τον Μάρκο Στάμενιτς κι έπειτα να τον παραχωρήσει ως δανεικό στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα αναφέρει Άγγλος δημοσιογράφος.

Συγκεκριμένα ο Ντάνιελ Τέιλορ υποστηρίζει πως η αγγλική ομάδα είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 22χρονου άσου ο οποίος θεωρείται από τους πιο ταλαντούχους παίκτες του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Στάμενιτς που μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια τόσο ως μέσος όσο και ως στόπερ είναι διεθνής με τη Νέα Ζηλανδία αλλά κατέχει και σέρβικο διαβατήριο. Aγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στη Σερβία για λογαριασμό του Ερυθρού Αστέρα αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις ενώ μάλιστα σκόραρε και στο Τσάμπιονς Λιγκ στο παιχνίδι των ομίλων απέναντι στη Λειψία στη Γερμανία όπου οι Σέρβοι ηττήθηκαν με 3-1.

Είναι δεδομένο πως ο Στάμεντις θα αποχωρήσει από τον Ερυθρό Αστέρα ο οποίος αρχικά τα είχε βρει σε όλα με την Κόβεντρι, μάλιστα στο transfermakt παρουσιαζόταν ως η επόμενη ομάδα του παίκτη, όμως το deal χάλασε καθώς ο Στάμενιτς ήθελε να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Πλέον μένει να δούμε αν αρχικά αυτός ο σύλλογος είναι η Νότιγχαμ Φόρεστ όπως υποστηρίζουν στην Αγγλία και αν στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής δοθεί όντως με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό.


Σχόλιο:

sp7 17/6/2024 23:47

...μ'αρέσει που ήθελε,λέει, να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.