Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Κάθε Europenalty κι έπαθλο*! Euro προσφορά!

Sportingbet - Κάθε Europenalty κι έπαθλο*! Euro προσφορά!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/6/2024 15:29
Τρεις αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες σήμερα στο πλαίσιο της τελικής φάσης του Euro. Στις 22:00, ξεχωρίζει το Αυστρία - Γαλλία για τον 4ο όμιλο.

Sportingbet - Build A Bet* στους αγώνες του Euro!

Κωδικός… τρίποντο!

Νικηφόρα θέλουν να ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στον 5ο όμιλο του Euro, η Ρουμανία και η Ουκρανία. Αμφότερες, γνωρίζουν πως με την κατάκτηση των τριών βαθμών θα θέσουν σοβαρή υποψηφιότητα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Κι αυτό διότι στον ίδιο όμιλο βρίσκεται το Βέλγιο που είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την 1η θέση. Μόλις 1 από τα 16 παιχνίδια που έχει δώσει σε τελική φάση Euro (1-5-10) έχει κερδίσει η Ρουμανία, ενώ στα 4 από τα 5 τελευταία της ματς έχουν σημειωθεί λιγότερα από δύο γκολ. Για 4η διαδοχική φορά η Ουκρανία δηλώνει το παρών στο μεγαλύτερο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό ραντεβού θέλοντας αυτή τη φορά να κάνει ακόμα ένα βήμα παραπάνω. Έντεκα αγώνες έχει δώσει η “Synio-Zhovti” σε τελική φάση Euro, μετρώντας 3 νίκες και 8 ήττες. Στο 1.65 η απόδοση στην Sportingbet να σημειωθούν Under 2,5 γκολ στον αγώνα!Sportingbet- Ενισχυμένες αποδόσεις στους αγώνες του Euro!

Τελευταία ευκαιρία

Να αποδείξει την αξία του και να κάνει μια πορεία ανάλογη με των ονομάτων που βρίσκονται στο ρόστερ του θέλει το Βέλγιο. Οι «κόκκινοι διάβολοι» αντιμετωπίζουν την Σλοβακία στην πρεμιέρα του Euro και η νίκη είναι ο πρωταρχικός στόχος. Επιθετικά η ομάδα του Ντομένικο Τεντέσκο πετάει… φωτιές έχοντας σε ρόλο μαέστρου τον Κέβιν Ντε Μπρόνε και στην κορυφή τον Ρομέλου Λουκάκου που μεταμορφώνεται όταν αγωνίζεται με τα «κόκκινα». Στο 3.50 η απόδοση στην Sportingbet, να ανοίξει το σκορ ο γιγαντόσωμος φορ της Ρόμα. Αυτή είναι η 6η παρουσία του Βελγίου σε τελική φάση και πέρα από την 3η θέση το 1972, και τον χαμένο τελικό από την Ιταλία το 1980 δεν έχει προχωρήσει πέρα από τη φάση των προημιτελικών.

Sportingbet - Build A Bet* στους αγώνες του Euro!

Φαβορί οι «τρικολόρ»

Με μεγάλες προσδοκίες και απαιτήσεις η Γαλλία ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο Euro ως ένα από τα μεγάλα φαβορί. Το πλούσιο ρόστερ των «τρικολόρ» σε συνδυασμό με τον κορμό και την χημεία που έχει… χτίσει ο Ντιντιέ Ντεσάν δίνουν το πρώτο λόγο στους Γάλλους απόψε κόντρα στην Αυστρία. Το μοναδικό ερωτηματικό είναι η παρουσία του Τσουαμενί που αν και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή δεν αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Να συνεχίσει την εντυπωσιακή εικόνα που παρουσίασε στα προκριματικά και στα γήπεδα της Γερμανία θέλει η Αυστρία. Η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ ρίχνεται στα… βαθιά από νωρίς ωστόσο έχει αποδείξει πως ξέρει να ανταποκρίνεται σε μεγάλα ματς. Πλήγμα η απουσία του Αλάμπα, ωστόσο βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για ψυχολογικούς λόγους.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ