Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εμπαπέ: «Είμαι απέναντι σε κάθε εξτρεμισμό, προσκαλώ τους νέους να ψηφίσουν»

Εμπαπέ: «Είμαι απέναντι σε κάθε εξτρεμισμό, προσκαλώ τους νέους να ψηφίσουν»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
16/6/2024 20:48
Μπορεί η Εθνική Γαλλίας να έχει ταξιδέψει στη Γερμανία με σκοπό την κατάκτηση του Euro, ωστόσο, η άνοδος της ακροδεξιάς στην πολιτική σκηνή της χώρας, έχει προβληματίσει τους παίκτες των «Μπλε».

Έτσι μετά τον Μάρκους Τουράμ που αναφέρθηκε στο ζήτημα κάνοντας λόγο για κάτι πολύ λυπηρό και πολύ σοβαρό, θέση στο πλευρό του πήρε και ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της πρεμιέρας με την Αυστρία, τόνισε πως είναι απέναντι σε κάθε εξτρεμισμό, προσκαλώντας τους νέους της Γαλλίας να πάνε να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κιλιάν Εμπαπέ:

«Μοιράζομαι τις ίδιες αξίες με τον Τουράμ, είμαστε σε μία καθοριστική στιγμή για την ιστορία της χώρας μας. Εμπιστεύομαι όλους τους Γάλλους, κάθε ψήφος έχει αξία. Ελπίζω πως θα συνεχίσουμε να είμαστε υπερήφανοι που θα φοράμε αυτή τη φανέλα στις 7 Ιουλίου (ημέρα που διεξάγονται οι επαναληπτικές εκλογές). Είμαι απέναντι σε κάθε εξτρεμισμό και απέναντι σε όποιον προσπαθεί να διχάσει. Δεν θα πρέπει να κρυφτούμε, προσκαλώ τους νέους να ψηφίσουν».

Σχόλια:

olympos2917 16/6/2024 21:16

Άντε ρε παίξτε μπάλα και αφήστε τα καραγκιοζιλικια

S3ven 16/6/2024 21:42

ουυεε ουεε ουεεεε

kouvas87 17/6/2024 02:25

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

PRINCESS 17/6/2024 21:33

Αφήστε την πολιτική και παίξτε μπάλα γιατί αυτό μόνο ξέρετε να κάνετε σε υπερθετικό βαθμό. Για την πολιτική είστε επικίνδυνοι κλόουν σαν τον Μακρόν.

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.