Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μάνατζερ Κοτάρσκι: «Να μην ανησυχούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ»

Μάνατζερ Κοτάρσκι: «Να μην ανησυχούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
15/6/2024 12:53
Καθησυχαστικές για τους φίλους του ΠΑΟΚ ήταν οι δηλώσεις του Βιντσέτζο Καβαλιέρε, εκπροσώπου του Ντομινίκ Κοτάρσκι, αναφορικά με τα σενάρια που θέλουν τον 24χρονο πορτιέρο να παίρνει μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού.

Ο εκ των μάνατζερ του Κροάτη τερματοφύλακα μίλησε στον σταθμό «Metropolis», όπου ξεκαθάρισε ότι ο Κοτάρσκι δεν «καίγεται» να φύγει από τους «ασπρόμαυρους», παρότι σημείωσε, ότι πολλά ευρωπαϊκά κλαμπ παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βιντσέτζο Καβαλιέρε:

«Όταν έχεις έναν τερματοφύλακα σαν τον Κοτάρσκι είναι λογικό να υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται. Όταν έρχονται να σε ρωτήσουν, δεν μπορείς να τους αρνηθείς. Είναι πολλά τα κλαμπ που παρακολουθούσαν τον Κοτάρσκι και θέλουν να αξιολογήσουν τις πιθανότητες τους και να δουν αν μπορούν να κάνουν κρούση. Ότι υπάρχει ενδιαφέρον για εκείνον δεν σημαίνει ότι ο Κοτάρσκι «καίγεται» να φύγει. Να μην ανησυχούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Στην ομάδα γέννησε συναισθήματα που δεν είχε βιώσει ποτέ», ανέφερε αρχικά, ενώ για το γεγονός ότι δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Κροατίας για το Euro 2024 προσέθεσε:

«Σίγουρα ήταν απογοητευτικό αλλά ο προπονητής της Κροατίας τον κάλεσε και του είπε ότι είναι το μέλλον της Κροατίας. Δεν ήθελε να σπάσει την τριάδα των τερματοφυλάκων και τη σχέση που έχουν. Πολλοί ήταν οι αρθρογράφοι που απόρησαν για τον λόγο που δεν βρέθηκε στην αποστολή».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.