Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σοκ στη Μίλγουολ: Νεκρός σε ηλικία 26 ετών ο διεθνής Μαυροβούνιος τερματοφύλακας Ματίγια Σάρκιτς

Σοκ στη Μίλγουολ: Νεκρός σε ηλικία 26 ετών ο διεθνής Μαυροβούνιος τερματοφύλακας Ματίγια Σάρκιτς

Συντάκτης: Agones team
Agones team
15/6/2024 12:26
Σοκαρισμένος είναι ο «οργανισμός» της Μίλγουολ αλλά και η ποδοσφαιρική κοινότητα του Μαυροβουνίου για τον ξαφνικό θάνατο του τερματοφύλακα, Ματίγια Σάρκιτς.

Ο διεθνής πορτιέρο έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 26 ετών και οι πρώτες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την αιτία του θανάτου του, κάνουν λόγο για λοίμωξη. Μάλιστα ήταν στην αποστολή της Εθνικής Μαυροβουνίου για τα φιλικά του Ιουνίου, ενώ ήταν βασικός στην αναμέτρηση με το Βέλγιο στις 5 του μήνα.

Ο ίδιος βρισκόταν στην Μπούντβα, μια μικρή πόλη στο Μαυροβούνιο, και πηγές αναφέρουν ότι ήταν άρρωστος, με την κατάστασή του να επιδεινώνεται το πρωί του Σαββάτου (15/6) και εν τέλει να αφήνει την τελευταία του πνοή στο διαμέρισμά του.

Η ανακοίνωση της Μίλγουολ:

«Η Μίλγουολ, απόλυτα συντετριμμένη ανακοινώνει ότι ο Ματίγια Σάρκιτς πέθανε σε ηλικία 26 ετών. Ο Σάρκιτς, ο Νο.1 τερματοφύλακας των «Λιονταριών», πραγματοποίησε 33 εμφανίσεις για τον σύλλογο από τότε που ήρθε από τη Γουλβς τον Αύγουστο του 2023.

Διεθνής με την Εθνική Μαυροβουνίου, ο Ματίγια εκπροσώπησε με υπερηφάνεια τη χώρα του σε πολλές περιπτώσεις.

Όλοι στο κλαμπ στέλνουν την αγάπη και τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια και τους φίλους του Ματίγια αυτή την ιδιαίτερα θλιβερή στιγμή.

Ο σύλλογος δεν θα κάνει κανένα περαιτέρω σχόλιο αυτή τη στιγμή και ζητά να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή της οικογένειας του Ματίγια»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.